0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam Avensis'in ön arka disk ve balata değişimini yapacağız. Herkesin diskler bozulmuş demesinden bıktık.Ön arka disk ve ön arka balata fiyatları şöyle.1)Toyota servis - 1.361TL 2)Tamircimin bulduğuFederal,JKF marka disklerBalatalar(marka bilmiyorum)- 475TL3)Benim buldugum TRW ve Valeo disklerBosch ve Ferodo balatalar - 467TL ( taksit şansı)3. şık doğru kararmıdır? Daha önce tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
Selam Avensis'in ön arka disk ve balata değişimini yapacağız. Herkesin diskler bozulmuş demesinden bıktık.Ön arka disk ve ön arka balata fiyatları şöyle.1)Toyota servis - 1.361TL 2)Tamircimin bulduğuFederal,JKF marka disklerBalatalar(marka bilmiyorum)- 475TL3)Benim buldugum TRW ve Valeo disklerBosch ve Ferodo balatalar - 467TL ( taksit şansı)3. şık doğru kararmıdır? Daha önce tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.Düzenleme: ön arka amortisörleride değiştirmek istersek. 1060TL ye hepsi çıkacak.Tek istediğim KYB marka amortisörler nasıldır. Bu markalar tehlikeli durumlara yol açarmı.
Ben Ön diskler, Balatalar ve Arka kampanalar ve işçilik dahil 250 verdim. Hepsi de TRW markadır. Memnunum. Hem de orjinal özel serviste taktırdım. Amortisörde KYB Excel-G'den şaşmayın...
takipteyim..
Kerem abi pazartesi sipariş vereceğim. Auristen sonra iyice hissettik amortisör eksikliğini. Amortisörde bazı ek parçalarda oluyormuş hepsinin maliyetini falan yazacağım.
Tolga bu ara servisteski kampanyada amortisör ve disk balata olayında %30 indirim varmış servis bakımda ise %20 bir fark ne kadar çıkar bakalım ona göre konuşuruz ..Gerçi özel yarı yarıya ucuz çıkar ama .. Hani %20 fark felam olursa servise yaptır diyecektim...
Bende zaten direk Tokullardan parça fiyat aldırdım. Serviste ne kadar indirim olsada servis işçilikten birazcık yerleştiriyor. Ben burada 50TLye hepsini taktıracağım ustama. Ama yinede sipariş vermeden pazartesi bir görüşeyim bakalım aracı getirsem ne kadara halledecekler kampanya dahilinde.
İşçilik hariç orjinal parça fiyatını da al..Olmazsa parçaları orjinal alıp ustana taktırabilirsin..
İşçilik hariç 2300TL civarı indirimsiz.
servistede trw marka kullanıyorlar emin olabilirsiniz.Trw marka disk ve balata seçin.amortisörde de kyb iyi diyorlar...
3. seçenek en mantıklısı,