0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynaların normal katlanması tuşa bir kere dokununca mı tamamen katlanıyor. yoksa katlanana kadar tuş basılı mı tutuluyor?buna göre cevap yazacağım.
Bu otomatik katlanır ayna modülü ile ilgili konu var forumda ona bir göz atın bence çünkü sahibinden.comda bu işi yapan bir abi var röle ile bu işin olamayacağını söylemişti.Haklı bir nedeni de vardı.
Hatta;Kapılar kilit açılınca otomatik açılması yanlış, bana göre.Kontak açılınca, araç hareket edecek demek, bu durumda açılmalı....Kontak kapatılınca da, gecikmeli otomatik kapanmalı. Gecikmlei kapanma da, biraz yüksek kapasiteli elkoyu röle ayaklarına bağlayarak çözülür.
Merhaba arkadaşlar bir ara ben servisle bu konuyu görüştüm 2009 corolla d4d aracım .. Makyajlı kasanın aynarını takmak istedim motorlu diye.. Makyajlı kasanın ayna kapama düğmesini getirdi filan denedi soket uyumsuz çıktı ve olmayacağını söyledi.. Uğraşılırsa olur dedi ama maliyeti çok fazla diye bildirdi .. Aynalarla birlikle 2000 tl yada 2500 tl bir fiyat söylediler yanlış hatırlamıyorsam..
Kapilar kilitlendiginde kapanmalı kontak acıldigında acılması mantikli olur bence...
http://napaco.en.made-in-china.com/product/dMsxwuLPpFhZ/China-Automatic-Folding-Mirrors-with-Power-Folding-Switch-and-Direction-Indicator-Special-for-Toyota-Highlander.html
Automatic Folding Side Mirrors Circuit
park halinde araçta beklerken yada bir arkadaşınızı araçda beklerken kontak kapatldığında aynaların kapanması sıkıntı doğurmaz mı? sıkıntıdan kasıt: sağı solu aynalardan görememeniz...
O arkadaşla ben çok yazıştım. Onun geliştirdiği devrede, manuel kontrol yok.Manuel kontrolsüz otomatik kamanma, kontaktan tetik alarak ben hemen yapabilirim. Hem de sadece 1 adet röle ile. Hiç sorunsuz.Ancak, işin içine + manuel kontrol de girince, biraz düşünmek gerekiyor.Yapacağım ben onu, ancak zaman gerekiyor. Kendi işlerimin arasında......bakalım.Yine tek röle ve iki anahtar ile kesin olacak.Hatta;Kapılar kilit açılınca otomatik açılması yanlış, bana göre.Kontak açılınca, araç hareket edecek demek, bu durumda açılmalı....Kontak kapatılınca da, gecikmeli otomatik kapanmalı. Gecikmlei kapanma da, biraz yüksek kapasiteli elkoyu röle ayaklarına bağlayarak çözülür.