0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elektrikli ısıtma ön cam veya arka cam rezistansını açmadıgınız sürece çalışmıyor bilginize
arka camdaki gibi rezistans şeriti yok muydu yani dikkatinizi çekmedi mi.. varsa ki büyük ihtimalle vardır ki anlayabilirsiniz
ön camın farklı abi ona bas çalısır.hem aynalar daki bugu gider hemde yan aynaların dikizlere yakın olan kısmındaki bugu gidiyor..Birde ön cam rezistansı açtıgınızda gögüsün üstüne bulunana daire seklindeki yan camalra bakan kanallardanda hava geliyor yan camlarında bugusunu açıyor..
elektrikli ısıtma abi ön cam veya arka cam rezistansını açmadıgınız sürece çalışmıyor bilginize
Aynada bir adet şerit var ama ben onun çift açılı ayna olduğunu sanıyordum.
Isıtmalı ayna sisteminde,ısıtma aynayı kurutmaz.Sadece buguyu ve buharı yok eder.Ayrica sıcaklığı oyle el ile hissedilecek kadar değildir Mustafa bey.Ama yarin arabamda ısıtmalı ayna yok derseniz buna da hic mi hiç şaşırmam
o şeritten bahsetmıyor.sizin dediğiniz gibi ayna çift açılı..Furkan beyın dediği gibi arka camlardaki gibi rezistans telleri varı diyor aynanın üstünde.Yok aynalarda ama ısıtmalı aynalar.Sİz rezistansı açmadıgınız sürece çalışmaz..Birde nasıl ısınıyor bu aynala ben hala çözemedim.Rezistansı açtıgınızda bugu varsa o gider.Üstünde yemek falan pişirmez aman abi ha özcan abini dediği gibi el ile hissedemiyorsun ne aynaları nede arka camı..Sogu hava da bugu oldugunda çözüyorsa tamamdır.Çözmüyorsa ozaman kopuk demektir.Şimdi aşagıya inip rezistansı açıp ısınmasını bekleme.SOggukta yok buhar bugu gibi şeyde yok..
Bir önceki mesajımda sözünü ettim. Megane'da yumurta pişerdi doğrusu. Rezistansı açıyorum, turuncu ışık yandığı zaman açık demek değil midir?
Mustafa bey,bir paket Konya gevreği gönderirseniz sorununuza çözüm bulurum Yetkili servis yakınsa aracı götürüp bir gösterin derim.Yine düşündüğünüz gibi ELEGANT Corolla'da buğu çözücülü ayna olmayabilir.Kimbilir
he abi ışık yanarsa açık demektir.Abi sana hayrıma su corollanın kkitapçıgını bulayımda göndereyim..sende kurtul bizde
Benim yumurta rafadan olsun.Ve ben uyku moduna gecer.Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin.Sabah bir çözüm yolu ararız artik