0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diğer beyfendının corolla sı audisi birde leonu var.Benım birtek verso var (allah daha çok versın.Gözü olanın gözü çıksın )
Adresi alayım Özcan Bey... Gevrekle mi korkutacaksınız gözümüzü?
Hiç elegant kullanan yok mu bu forumda arkadaş?Corollacı olmayan dostlar (yani sizler) cevap veriyor, corollacılardan ses yok.Anlayamıyorum ben bu işi? Teşekkürlerimi sunuyorum sizlere...
Yumurta işinde ciddiyim ama...
Bir saniye Mustafa bey. Bende bir Corolla kullanıcısıyım Makyajlı Comfort Extra var.Ayna ısıtma da var
Yahu 2003 model Corolla'da bile vardı ısıtmalı ayna
Dostum dediğim gibi benim comfort ta varsa eleganta haydi haydi vardır.Kışın Bizzat test ettim.Malum kış çok sertti.Aynalardaki buz 1dk sonra su.Bizzat test ettim.Doğru,Akşehirdeyim.Ama 22 sene geçti konyada.Az çok bilirim.Selamlar.
Belki de arızalıdır, olup olmadığını kesin öğreneyim de baktırayım olmazsa.Teşekkür ederim.
abi kesin var ya nasıl yok.Sadece makyajlı kasalarda yan aynalar katlanabilir ve üstünde sinyal var.bence sen açamıyorsun...
Tuncay kardeş nasıl açılacak bu?Arka cam rezistansına basınca aynaların da ısınması gerekmiyor mu?
abi arkayı acmana gerek yok.ön cam için olanıda açsan çalısıyor zaten.kalorifer açıkken ön cam rezistans düğmesine bastıgında direkt havayı ön cama yönlendiriyor zaten.bu şekildede çalısır diye düşünüyorum bir sorun yoksa.
Arka cam rezistansına basınca aynaların da ısınması gerekmiyor mu?
Mustafa bey tam da tarif ettiginiz gibi,arka cam rezistans düğmesine bastığınızda hem arka cam hem de ayna buğu çözücüler devreye girer.Eger aynada ki bugu çözülmüyorsa size servis yolu gözüküyor demektir
Ben de öyle tahmin ediyorum Özcan Bey.
sigortası atmıştır yada aracın ilk sahibi değilseniz bir kaza vs. sonucu elektrik bağlantılarında vs. bir sorun oluşmuş olabilir. benim dikkatimi çeken 99 corollamızdaki ayna ısıtma çok daha kuvvetliydi, hatta kitapçığında ısıtma fonksiyonu açıkken elinizi yakabilir gibisinden bir uyarı vardı. güncel kasadaki ısıtmanın el yakması çok zor ama işini başarıyla yapabiliyor. muhtemelen yakıt ekonomisi amaçlı ısıtma şiddetini düşürmüşlerdir diye düşünüyorum. malum ne kadar elektrik kullanımı o kadar yakıt sarfiyatı...