0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sigortası atmış olsa arka cam da çalışmaz.Mustafa bey,Konya Toyota Servisi'ne açacağınız bir telefon bütün sorularınızın cevabı olacaktır.Sase numaranızı bilsem kendim arayıp öğreneceğim
Mustafa bey bu nasil sakadir böyle.Öldüm gülmekten Normalde elektrikli ayna kumandası sol da yoksa sag da olabilir.Bundan yola çıkarsak ısıtma sistemini yanlis aynaya koymuşlar Bazi servis personeli tam bir kazma.Kendinden haberi yok bir de akıl veriyorlar.Babamin Corollasini 1.000 bakımına götürdüğümde farların iyi aydinlatmadigini da söyledim.Vatandas kalktı bana farlarin calışma sistemini falan anlatmaya başlayınca iste o an bende salter attı."bana hikaye anlatma.Ben sana farlar iyi aydınlatmıyor dıyorsam,sende bunu not alıp kontrolunu yaptıracaksın" diye sert cikistim.Arabayi teslim aldığımda farlarin ayarları yapılmıştı
Toyota yaparsa mükemmelini yapar, şakanın bile... Yetkili servisten çıkarken müşteri memnuniyetçisi ufak da bir tüyo verdi bana."Beni birkaç gün içinde müşteri memnuniyeti sorgulaması için ararlarmış, 5 puan verirsem çok memnun olurlarmış."
100 üzerinden 5 uygun olur
E haksizmiyim?
Bu arada 2007 corolla 1.4 d4d MMT kullanıcıları için "güncel" diyorum.Sizin araçta da ısıtmalı yan ayna yok mu arkadaşlar?
2007'lerde yok, aynanın içerden açılıp kpanabilmesi, cam düğmesi ışıkları gibi detayları sonradan farketmiş olmalı toyota mühendisleri...
abi 2007 lerde de var elegantlarında ısıtmalı elektrikli yan aynalar.makyajlı kasalarda 2010 larda sadece ayna nın üzerine sinyal lambası ve hareket özelliği eklediler.2004 corolla sol lerde vardı.adam 3 sene sonra dükkanı kurtarmak için ısıtmalı aynayı iptal etmiş olamaz herhalde.
2008'de mi fark etmiş. 2001 model fiesta'mda bile vardı ısıtmalı ayna yahu.
biri cevap versinde mustafa abide kurtulsun bizde yeter artık ..
Güncel... 2007 mmt dizelciler...