0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bebek büyütme sporu yapıyorum çok faydalı herkeze tavsiye ederim kollarım tekrar eskisi gibi kas yaptı eskiden vücut geliştirme yapıyordum şimdi bebek sayesinde geliştirdik heryerimizi
Şükrü kardeşim çok teşekkür ederim dünyanın en güzel duygularından biri cidden anlatması imkansız
kendini hazır hissetmiyorsan zaten bu işe kalkışma ama inan insanın hayatı değişiyor olunca benim ne söylemek istediğimi çok daha iyi anlıyacaksın gerçi bu yaşta tavsiye etmem bir 28 30 a kadar gezin tozun
Seydi bey güzel dileğiniz duğanız için çok teşekkür ederim Rabbim herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
Mesut abicim, Maşallah dünyanın en güzel sporunu yapıyorsun maşallah Beren hanımada.
amin teşekkür ederim bende iki tane var 10 yaşında furkan 1,5 yaşında zeynebim var:)))
Sağolasın Sercan sıkıyorsa bu sporu yapma
2 yık taekwando 2 yıl yüzme, 1 yıla yakın basketbol, hatta işsizlikten fitness bile yaptım. şu an yan gelip yatıyorum
Arkadaşlar spor sağlığa zararlı. Siz bu güne kadar oturduğu yerde, oturduğu için ölen gördünüz mü? Ama sporda ölen bir sürü adam var. hehehehehehehe