0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şükrü kardeşim çok teşekkür ederim dünyanın en güzel duygularından biri cidden anlatması imkansız
Havalar sıcak galiba seyit )))))) Haklsın bu havada bir çınar gölgesinde uyumak gibisi yok valla )))))
Üniversite ne oldu Seçkin
Teşekkürler Şükrü abi.Şuan doğal beslenerek yapmaya çalışıyorum bakalım.Bana kalırsa protein tozu alacağımda evdekiler pek sıcak bakmıyorlar.
Şu sıralar dağ tırmanışı, bisiklet, bazen de golf (golfü sevdiğimden değil, arkadaşlar oynuyor diye ben de oynamaya başladım)
Ahh ahh bir zamanlarhttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31809.50Yakınlarda tekrardan sulak ortamıma dönüş yapacağım
Aynen ben başlangıç yaptım ufaktan Ercü Yüzme gibisi yok. Dinlendiriyor insanı su.
Sahurda herkes dökülüyor foruma
vaay golf ya o topa vurmak nekadar da zormus
Anlam veremediğim sporlardan birisidir golf nasıl zevkli mi peki Mehmet Bey?
Aslında topa vurmak çok zor değil, ama mesafe yön ayarlaması oldukça zor. Önceden ne kadar hızlı vurursan o kadar uzağa gider diye düşünüyorken, öğrendikçe tekniğin bu oyun için herşey olduğunu öğrendim. (Hala iyi değilim ama, idare ediyoruz işte)Sen sürekli oynuyor musun Kadir hocam ?Aslında ben zevk aldığım için değil, boş zamanlarda beraber takıldığımız arkadaşlar oynadığı için oynuyorum Ama öğrencikçe ızdırap olmaktan zevk almaya doğru bir eğilim gösteriyor Sırf bir günlüğüne bu oyunu oynamak için başka ülkelere giden (golf truzmi diyebiliriz sanırım) arkadaşlarım var. Onlar buna zevk diyor, ben psikopatlık diyorum
Çocukluğumuzda hepimiz bilye oynamadık mı? Bence konsept olarak aynı
ben yanciyim abi