0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En çok korktuğum şey, arabayı ilk kullanmaya başladığım zamanlarda kabuslarım olurdu bu anlattığınız durum. Allah korumuş..
Özcan abi tamam da hırsızın hiç mi suçu yok? Ben hala duble yolda tersten gitmenin mantığını çözemedim. Kepçe gibi bir makinayla onları karşılamak isterdim virajın sonunda..
Kerem bey Ahmet'i suçladım karşıda ki vatandaşı haklı çıkartacak bur sey yazmadım.Elbetteki hırsızın da sucu var.Hatta konuda ki hırsız bastan sona suçlu.Konusu gecen bölünmüş yolu görmek gerek.Bazi bölünmeler banket,bazıları refüj ve bazi bölünmelerde iki şeritli yollarda bes şerit şeklindedir.Ortada ki serit fosforlu çizgilerle ayrılmıştır.Burasi muhtemelen bes serite bölünmüş yoldur. Burada esas is tehlikeye düşen sürücüye düşüyor.Kisi kendini geliştirmek ve yetistirmekle mukelleftir.Karsimizda genc bir sürücü var.Bura da amacım vukuu bulan olayda karşıda ki sürücüyü anlatırken,kendi sorumluluğunun da farkında olması gerektigidir.
Çok merak ediyorum kullanışını laf aramızda
Böyle insanların Allah belasını versin bidaha araba kullanamaz inşallah
Ewin etrafında boş sokaklarda turluyorduruzun yola zaten başka araçlarla gidiyor
söze gerek yok sadece
nagihan arkadaşımızın araç kullanışını niye küçümsediniz anlamadım?..şöyle bir bakın trafik kazalarını en çok kim yapıyor?.(erkekler)en çok kimin aracı hasar görüyor dikkatsizce yapılan kazalardan(erkekler))).foruma bakın trafikle, araçla en çok sorunu olanlar kimler(tabiki erkekler))))..hem kemal bey,arkadaş istanbulda yaşıyormuş..valla ben istanbulda boş sokak görmedim:))).siz gördünüzmü:))..istanbul trafiğinde araç kullanıorsa bence kendi çapında iyidir.daha dorusu herkes kendi çapında iyi öyle değilmi
ya tamam erkekler elbettekı kadınlardan daha ıyı kullanıor ve daha ataklar buna sözüm yok ama burda ıyı nıyetle yorum yazmış bı arkadaşımızıda durdur yere küçümsememek lazım ..yaşımıza uygun deıl öyle deılmi:)