0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaslar bugun yasadığım bir durumu paylasmak istiyorum.Bugun sılıvrıden donuyorum doble yol sol şeritten 120-130 km hızla rampadan assagıya iniyorum sol şeritteyim bır baktım birşey üsteme doru geliyor yanımdakı arkadasım oney demesine kalmadan bır baktım ustume doru en az 100 km hızla gri bir kango geliyor kendimi sol serittern sağa 2-3 sanıye gec atsam kafa kafaya giricektik.Hayret ettim ya bu nası bı cesarettir bir insan otobanda en soldan ters yöne nası gıder neye guvenır kendını bos ver karsındakıleri nası tehlıkeye atarsın soğuk kanlı bır ınsanım eğer bıraz panık yapsam allah korusun sonumuz nolurdu benzınlığe girdik arkadasla su içtik ınanın dusunduk bu gerçekmıydı yolumuza devam ettik yolda dusunduk bırıne gırdımı ne oldu diye bunu paylasma nedenım aman arkadaslar bole trafık canavarlarına dıkkat edin plakasını alabılsem şikayet edıcektım ama dıkkat edemedim herkese iyi aksamlar
Büyük geçmiş olsun Ahmet. Böylelerini adam öldürmeye tam teşebbüsten yargılamak lazım
birebir aynısı başıma geldi . tam 120 km civarı virajı aldım viraj biter bitmez karşımda 2 tane araba bana doğru geliyor dondum kaldım nasıl bir cesarettir bu .
Şoktayım resmen, çok geçmiş olsun Ahmet kardeşim.Ucuz atlatılmış bence.
geçmiş olsun..neler var neler!. durdurup sorsan birde sana saldırır suçluymuşsun gibi.
Vay canına,Bir izahı varmıdır ki? Ben sanmıyorum ama........
Pervasızlık, eğlendiğini zannediyorlardır zibidiler adrenalin için bir çok spor var oysaki ..
bir ara silivri'de yol çalışması vardı çift yönlü yol tek yöne düşüyordu daha sonra ayrılıp tekrar çift yönlü yol hâline geliyordu. sanırım vatandaş o ayrımı yapamamış devam etmiş. geçmiş olsun, trafikte ne kadar uzağı görebiliyorsak o kadar iyi bence. özellikle de hız limitlerinin yüksek olduğu yollarda.
Ahmet bey kardesim oncelikle cok cok gecmis olsun.- Yazının basında Double yol,sonlara doğru da otoban diye yazmışsın.Olayın hangi yolda olduguna karar vermelisin.- Double yolda gidiyorsan orada ki hız limitin 100+%10 yani en fazla yapman gereken kanuni hız limitin 110 km/h."Bu kafayla trafik kazalarının sonu gelmez"demekle çok çok haklısın.- Eger olay otobanda geçiyorsa karsı serite geçmesi kesinlikle mümkün degil
öncelikle tesekkurler evet karıstırmısım kusura bakmayın yol double yol benım hızım fazlaydı kabul edıyorum ancak rampa aşşaği olduğu için hızım artmış zaten bu yasadiğimdan sonra daha dıkkatlı olurum artik
Ahmet bey kardeşim,araba kullanmak sadece pedalları ve direksiyonu kontrol etmekle bitmiyor.Sürücü kişi kendi kullandığı araç ile birlikte,araç içinde ki,trafikte seyir halinde olan bütün araçları ve çevrede ki bütün unsurları düşünerek ve hesap ederek araç kullanmalı.Rampa olduğu için hızım artmış demek direkt tedbirsizliği ön plana çıkarır.Aracın hızı artmışsa,fren adında aracı yavaşlatmaya ve durdurmaya yarayan bir pedal var.Ona basarsın ve araç yavaşlar.Bir anlık küçücük bir ihmal ya da dikkatsizlik çok büyük sonuçlar ortaya çıkarır.Bunları yazmamın nedeni gencecik olman,daha hayat yolculuğunun ilk metrelerinde olmandır.İki sene önce 19 yaşında gencecik bir arkadaşımı ve iki genç fidanı trafik kazasında kaybettik(Avatarım da adı yazıyor bakabilirsin).
söze gerek yok sadece
yine
Çok naziksiniz efendim
nezaketen değil efendim. yapmış olduğunuz doğru yorum karşısında kayıtsız kalamazdım...