0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında herkez imzasına aracının model uzantısını , motor hacmini , şanzıman tipini yazsa bu tarz sorular sormamızada gerek kalmayacak .Ben özellikle bunları imzama yazdım ki insanlar ne tip bir araçtan bahsettiğimi anlasınlar .
Sebahattin Bey, araç nedir bilgi versenizde bizde bilsek . Hemen 2 üstteki yazıyı okursanız bize daha faydalı olacak açıklamalarınız.
imzaya gerek yok arabadan anlayan profil resiminden anlar zaten
Buğra bence ya imzada olmalı araba bilgisi yada profil resmi altındaki araç bilgilerinde yazılmalı resim yerinde araba resmi değil kendi resmimiz olursa daha samimi olur kanatindeyim zira buluşmalarda çok işe yarıyor..
arkadaşlar konuyu buraya açtım hem yakıt değerlerimi siz arkadaşlarım görün hemde aynı araca sahip arkadaşların yakıt durumlarını öğrenmek istedim en azından yakıtın iyi yada biraz fazla gibi yorumlar bekledim açıkçası
kısaca 2.0 elegant executive otomatik vites 17 jant uzun yolda 110-170 km arası sürat yaparsak 7 litre yakıyor(klima açık) ozaman şehir dışı 871 km yapar. 90 km hızla hiç gidemedim o yüzden ne kadar yakar bilmiyorum. şehir içi çok kısa mesafe kullanıyorum şu an 13.5 lt gösteriyor. würth katkı attım kısa zamanda dahada düşeceğine inanıyorum.km 64000'de. seninki 1.6 olduğu için şehir içi daha az yakabilir ama uzun yolda benden fazla yakıyor olabilirsin. ayrıca eskişehir trafiği berbat hem yol çok az hemde ışık çok,her şehir içi bir değil.
Erdinç bey nacizane görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz,yorumunuzu keyifle okudum teşekkür ederim göstermiş olduğunuz inceliğe ve yakalamış olduğunuz değerler gerçekten sevindirici ve güzel. Çünki avensis hep şehir içi çok yakar deniliyor evet çok yakıyor hatta 12 lt kadar çıkabiliyor ama sizin uzun yol tecrübelerinizde aldığınız değerler gerçekten güzel.. Keşke sizin gibi hep uzu yolculuk yapabilsek..
Ne 12 si benimki 16 lt. yakıyordu
İstanbul trafiği Accord ile aynı trafikte kalırsanız yine tüketim değerlerinizi paylaşırmısınız Alperen bey..
Zaten yine aynı trafikteyimde LPG olduğu için 42 kuruş yakıyorum.