Gönderen Konu: t25 benzin deposu  (Okunma sayısı 9586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • kendi halinde bir Garip Adam
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: t25 benzin deposu
« Yanıtla #80 : Haziran 02, 2012, 18:23:59 »
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim evet şehir içi benimde 10-14 litre gibi bir aralıkta kullanmam söz konusu 9 litre ile otomatik modu kullanmazsam gezdiğimde olmuyor değil ama inanın otomatiğn keyfini yakıta tercih ediyorum telefon görüşmemizi hatırlarsanız size uğramak fikri hep aklımda fakat izmirden geçişim ne kadar çabalasamda müsait olamayacağınız gece saatlerine denk gelmekte sizin gibi yardımsever bir toyota kullanıcıysa dost olmak bana gurur veriri. Alperen bey sizinde aracınız hayırlı olsun 2.4 Accordlar gerçekten iddiali otomobiller keyifle sürmenizi temenni ederim
Avensisssss 2.0 Elegant A.T

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 02, 2012, 18:23:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Haziran 02, 2012, 18:35:31 »
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim evet şehir içi benimde 10-14 litre gibi bir aralıkta kullanmam söz konusu 9 litre ile otomatik modu kullanmazsam gezdiğimde olmuyor değil ama inanın otomatiğn keyfini yakıta tercih ediyorum telefon görüşmemizi hatırlarsanız size uğramak fikri hep aklımda fakat izmirden geçişim ne kadar çabalasamda müsait olamayacağınız gece saatlerine denk gelmekte sizin gibi yardımsever bir toyota kullanıcıysa dost olmak bana gurur veriri. Alperen bey sizinde aracınız hayırlı olsun 2.4 Accordlar gerçekten iddiali otomobiller keyifle sürmenizi temenni ederim

Ne zaman müsait olursanız beklerim.. Tekrar görüşmek dileğiyle..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #82 : Haziran 02, 2012, 22:37:57 »

İyi dilekleriniz için teşekkürler .
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE