0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benzin deposu teknik verilerde 61 litre gözükmesine rağmen depo boşken dolduruyorum 51 litreden öteye geçmiyor. daha fazla doldurabilen varmı?
Benzin deposunu doldurmak hayal benim için. Kaç tl ye doluyor? 250 tl yemi?
Evet kabataslak 52*4.6 : 239.20 TL eder
Toplam en uzun yaptığın km nedir abi bir depoyla? abi
kardeşim, senin LPG deposu kaç litre?
Abi benzin lpg? Biliyosun artık çift depo.Stepne evde lpg deposu 40 lt olması lazım. 80-100 tl arası doluyor. 300-350 km gidiyorum.Son ayardan sonra ne olacak bakalım. Bu arada benim araca monte yapılırken manifolt delme gibi birşey yapılmamış. Araç lpg de iken devir önemi yok kesinlikle benzin yakmıyormuş. (bana sık sorulan sorular abi)
Araba LPG deyken benzin yakan sistem 900 devir ila 2500 devir arası LPG ile 0-900 ve 2500 ve üzeri devirde benzin yakan sistemlerde oluyor. TSI motorlar için uygulanan sistem böyle diye okumuştum forumlarda.Senin sistem 2000 deviri görünce LPG ye geçip kontağı kapatana kadar LPG de devam ediyor dimi abi.
Benimde bir kere kafamdan hesap yapmıştım fullemek için hesabım tutmadı üstüne pompacının pompası da bozukmuş benzin dışarıya akmıştı
çamur yapar valla eksik öderim parayı. Servet o ya dökülürmü hiç. Tehlike kısmına girmiyorum bile valla.
merhaba arkadaşlar.bende sizin sohbetinize bende katılayım.ben bir defasında 58 litre doldurmuştum.sizlerinde dediği gibi yol bilgisayarına kalsa bu avensis bir depo benzin ile 700 km den fazla gitmez ama benzin bitinceye kadar denemek lazım.benim hesaplarıma göre 1 litre benzin ile 15 km rahat yapıyor(ama sakin kullanımla 90-100 km sürat)