0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda tavsıye etmem..Polis kontrolünde 2. yakalnmanızda araca el konuyor. Vize ye benzer bir uygulamaya takılabilirsiniz. Bununla ilgili bir kaç konu var ben araca uygun perde öneririm hemde sorunsuz ve en koyu renk
abi valla ben senelerdir 2 numara film kullnıyorum hiç sorun yaşamadım zaten zamanla rengide açılıyor filmlerin sorun olmadı hiç benim ama şu ön cama kadar film kaplatıyorlar ya işte onlara sorun olbilir.
O adamlar gece önünü nasıl görüyor acaba
Ben de böyle bir konu açmak istiyordum ya benim passat çıplak duruyor filmsiz.. Ben de pek anlamam film'lerden kaliteli bir şeyler istiyorum arkalar koyu önler açık film olacak... Gerçi daha xenon farım bile yok
Çok işin var çook.. Dvd navigasyon varmı?
ya zaten ön cama film çektirmediğin sürece ön cam dan daha çok ışık girdiği için ön ler zaten açık gibi duruyor öne 1 arkaya 2 yaptırırsan çok sırıtır
hele birde gece yağmur yağdımı hayret ediyorum o adamlara
Astra cdti aracımızın camlarını (tüm yada yan ve arkaları) film kaplama yaptırmak istiyoruz ancak soyulmaya kararmaya solmaya karşı kaliteli dayanıklı birşey olsun en önemlisi içerden bakıncada filim belli olmasın istiyoruz nasıl birşey tavsiye edersiniz ne yaptırabiliriz?
Film kaplatmaLazerle karatma yaptırthem solmaz soyulmaz kalkmazhemde polisle köşe kapmaca oynamazsın