Gönderen Konu: Film Cam  (Okunma sayısı 7486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Film Cam
« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2012, 19:40:51 »
Navara konusundaki hayallerimi 3 sn de yıktın be Oğuz..
Sen o hayalleri yerle bir et abi valla ağır iş bu navara hele de şöyle bi kronik sorunu var 130 binli km'lerde trigeri perte ayırıyormuş o da zincirli ve serviste 2500 lira aynı durum başıma geldi işte satma nedenlerinden biri de buydu :) Ama arabaydı abi ya bi yere gittiğim zaman dikkatleri çekiyordum açıkçası hele de 1. viteste az yüksek devirle gidersen millet kaçıyordu kamyon mu geliyor diye böyle bi turbo sesi olamaz :) Her güzelin kusuru olur işte 1 depo ile 600 km. şehir içi (80 lt.) :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2012, 19:40:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 03, 2012, 07:27:49 »
Haklısın abi 2.0 yetersiz kalıyor. O motora göre o yakıt süper ötesi bende navara vardı 2.5 144 bg. Çok sakin trafikte bile 13 lt'nin altına düşmüyordu aracı çok seviyordum ama o yakıta en fazla 3 ay katlanabildim sattım...

bende gecen sene navara aliyordum 2.5Di 174hp fiyat ve kredisi cok iyiydi tam alacaktim sonra serviste calisan bi arkadasla konustum fabrika verilerine bakma 15litre yakar dedi sehir icinde hele 4x4 te gidersen 17-18litreyi bulursun dedi birden buz gibi sogudum
ama hala aklimda inci beyazi navara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 03, 2012, 17:14:07 »
Sen o hayalleri yerle bir et abi valla ağır iş bu navara hele de şöyle bir kronik sorunu var 130 binli km'lerde trigeri perte ayırıyormuş o da zincirli ve serviste 2500 lira aynı durum başıma geldi işte satma nedenlerinden biri de buydu :) Ama arabaydı abi ya bir yere gittiğim zaman dikkatleri çekiyordum açıkçası hele de 1. viteste az yüksek devirle gidersen millet kaçıyordu kamyon mu geliyor diye böyle bir turbo sesi olamaz :) Her güzelin kusuru olur işte 1 depo ile 600 km. şehir içi (80 lt.) :)

Zaten o ses ve heybeti ona kapılmamın sebebi.. Arka koltukları niye küçük onların 1,5 kabin diye geçiyo galiba..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 06, 2012, 11:09:26 »
bende gecen sene navara aliyordum 2.5Di 174hp fiyat ve kredisi cok iyiydi tam alacaktim sonra serviste calisan bir arkadasla konustum fabrika verilerine bakma 15litre yakar dedi sehir icinde hele 4x4 te gidersen 17-18litreyi bulursun dedi birden buz gibi sogudum
ama hala aklimda inci beyazi navara
Az da yakmıyor valla inşallah gönlünüze göre beyaz bi navara alırsınız :)
Zaten o ses ve heybeti ona kapılmamın sebebi.. Arka koltukları niye küçük onların 1,5 kabin diye geçiyo galiba..
Abi kabin ne diye geçiyor bilmem ama gerçekten dar hele de arka kapısı küçücük ben inemiyordum araçtan hiç abatmıyorum yan dönüp atlıyordum resmen bacaklar sığmıyordu zaten bi kere bindim arkaya bi daha da zor indim binmedim :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 06, 2012, 19:12:10 »
Kardeşim yanlar komple 2 arka büyük cam 3 numara ideal hiçte bir sıkıntı yaşamazsın ;) Monza öneririm..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 07, 2012, 19:00:01 »
Kardeşim yanlar komple 2 arka büyük cam 3 numara ideal hiçte bir sıkıntı yaşamazsın ;) Monza öneririm..
Aklımda kardeşim nette pekte net bir bilgi yok zaten...Yorumların hepside reklam kokan yorumlar güven olmuyor birde millet film uygulatırken işin kalitesinde kriterlerinde değil havasında görüntüsünde banada lazım olan o değil :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 07, 2012, 20:24:55 »
Arda ben geçen yaklaşık 10 gün önce yaptırdım beyaz Astrama Lumar marka hem çok kaliteli hem de havası görüntüsü süper.. yaptırdığım ürün sınırsız süre garantili, solmaya çizilmeye ve işçiliğine.. uygulatmış olduğum cam filmi %15 metalize aynı zamanda.. bu arada normal filmlerden güneşe karşı koruyuculuk 1 derece daha iyi metalize olanlarda.. tavsiye ederim.. bu arada Arda reklam kokan bir yorum yaptığımı düşünmezsin umarım :) selamlar
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 07, 2012, 20:31:03 »
   Sözün özü film yaptıracaklara önerim Solargard,Lumar ve 3M marka filmlerin 1 numara koyulukta olanını öneririm.A4 ve Sportage'de Solargard 1 numara film var ve dışarıdan bakıldığında belli bile olmuyor.Gerisi teferruat'tır ;)

Aklımda kardeşim nette pekte net bir bilgi yok zaten...Yorumların hepside reklam kokan yorumlar güven olmuyor birde millet film uygulatırken işin kalitesinde kriterlerinde değil havasında görüntüsünde banada lazım olan o değil :)
   Arda neredeyse 1 ay olacak hala bir film taktirmis degilsin.Marka olarak hemen hemen herkes aynı fikirde.Sana ben dahil arkadaslar kaliteli markaları önerdik.Gercekten film taktiracaksan bu öneriler doğrultusunda babana yon verdirebilirsin...
   Bak Mesut abinde aynı markalardan birini önermiş ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 08, 2012, 14:53:30 »
   Arda neredeyse 1 ay olacak hala bir film taktirmis degilsin.Marka olarak hemen hemen herkes aynı fikirde.Sana ben dahil arkadaslar kaliteli markaları önerdik.Gercekten film taktiracaksan bu öneriler doğrultusunda babana yon verdirebilirsin...
   Bak Mesut abinde aynı markalardan birini önermiş ;)
Hiç sorma abi bizim bütün işler böyle oluyor lastik işide böyle olmuştu ben elazığdayım araştırıyom gidince yaptırıyorum :) O yüzden yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • GÜÇLÜ MOTOR DAHA AZ YAKAR
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 08, 2012, 20:03:20 »
Sayın Arkadaşlar  MERHABA
 Cam flimi denilince çeşitli markalar var ama ben lumar'dan çok memnunum 2007 yılından beri bayiliğini yapmaktayım zaten , suv tarzı ve büyük araçlarda 450 tl otomobil gruplarında ise 350 tl ye uygulama yapabiliyoruz.
 Özelliklerine gelince uv ışınlarını süzebilme özelliği, güvenlikli olması ile herhangi bir kaza anında cam kırıkları sebebiyle yaralanmalara neden olmaması ve 4 renk seçeniği üle ürün gamı geniş vede 5 yıl garanti veriyoruz.
Bilgilerinize sunarım.

ERKAN TOKTAŞ
İsteye özelden mesaj ile bilgi ve telefon verebilirim.

Düzenleme  Mali

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 09, 2012, 21:37:06 »
Monza, Lumar, Amerikan?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Araç: Corolla
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 11, 2012, 19:14:30 »
- Abilerim bende arabanın camına film cektiricem, konu ne olsun karar veremedim drama mı olsa, ask mı olsa yoksa gerilim mi. :D
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp