0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Navara konusundaki hayallerimi 3 sn de yıktın be Oğuz..
Haklısın abi 2.0 yetersiz kalıyor. O motora göre o yakıt süper ötesi bende navara vardı 2.5 144 bg. Çok sakin trafikte bile 13 lt'nin altına düşmüyordu aracı çok seviyordum ama o yakıta en fazla 3 ay katlanabildim sattım...
Sen o hayalleri yerle bir et abi valla ağır iş bu navara hele de şöyle bir kronik sorunu var 130 binli km'lerde trigeri perte ayırıyormuş o da zincirli ve serviste 2500 lira aynı durum başıma geldi işte satma nedenlerinden biri de buydu Ama arabaydı abi ya bir yere gittiğim zaman dikkatleri çekiyordum açıkçası hele de 1. viteste az yüksek devirle gidersen millet kaçıyordu kamyon mu geliyor diye böyle bir turbo sesi olamaz Her güzelin kusuru olur işte 1 depo ile 600 km. şehir içi (80 lt.)
bende gecen sene navara aliyordum 2.5Di 174hp fiyat ve kredisi cok iyiydi tam alacaktim sonra serviste calisan bir arkadasla konustum fabrika verilerine bakma 15litre yakar dedi sehir icinde hele 4x4 te gidersen 17-18litreyi bulursun dedi birden buz gibi sogudum ama hala aklimda inci beyazi navara
Zaten o ses ve heybeti ona kapılmamın sebebi.. Arka koltukları niye küçük onların 1,5 kabin diye geçiyo galiba..
Kardeşim yanlar komple 2 arka büyük cam 3 numara ideal hiçte bir sıkıntı yaşamazsın Monza öneririm..
Sözün özü film yaptıracaklara önerim Solargard,Lumar ve 3M marka filmlerin 1 numara koyulukta olanını öneririm.A4 ve Sportage'de Solargard 1 numara film var ve dışarıdan bakıldığında belli bile olmuyor.Gerisi teferruat'tır
Aklımda kardeşim nette pekte net bir bilgi yok zaten...Yorumların hepside reklam kokan yorumlar güven olmuyor birde millet film uygulatırken işin kalitesinde kriterlerinde değil havasında görüntüsünde banada lazım olan o değil
Arda neredeyse 1 ay olacak hala bir film taktirmis degilsin.Marka olarak hemen hemen herkes aynı fikirde.Sana ben dahil arkadaslar kaliteli markaları önerdik.Gercekten film taktiracaksan bu öneriler doğrultusunda babana yon verdirebilirsin... Bak Mesut abinde aynı markalardan birini önermiş