0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüşü bozmasın sonra abim birde bunu konyada kim yapacak? Büyük ihtimal saydam bir film olacak gibi.
Oğuz film çektirmeyi düşünüyorsan ve hem uygun hem kaliteli olsun diyorsan ben siyah aracıma dışarıda 150 tl ye çektirmiştim 1 sene civarı kullandım ne solma ne kalkma gibi bir sorun yaşamadım ve görüntü olarakta mükkemel duruyordu çektirdiğim yer ise kasım gülekten baraj yoluna doğru inerken sağa dönüyorsun o sırada bilgin olsun .
150 gerçekten güzel fiyat Mahmut tamam bu adres aklım da film çektireceğim zaman uğrarım... Bu Lumar, çizilmez american falan deniliyor açıkçası öyle bir şeyler olsun istiyorum ama fiyatta bilgim yok... Mahmut bu arada sana p.m atacam far hakkında...
Kerem abi dur öyle deme Açıkçası dvd navi. hiç ilgimi çekmiyor alsam en fazla 1 hafta heves eder sonra yüzüne bakmam o yüzden onu hiç listeye koymuyorum paraya yazık... Ancak xenon en kısa zamanda yapılacak bütçe de hazır fakat akılda film de var nasıl edecem bilmiyorum bundan önce ki passat'ım da bunun aynısıydı ama onda film vardı aşırı şekil duruyordu ee bunda sunroofta var daha da bir güzel durur diye düşünüyorum lakin xenon daha ağır basıyor şimdilik Aklım da araca başka uygulanacak bir faaliyet yok Ön cam derken en önü kasdettin herhalde oraya kesinlikle düşünmüyorum zaten. Önlere 2 arkalara 3 düşündüm. Polislerden çok çekinir oldum geçen adana yolun da arkadaşın aracının 4 camını da tek tek söktürmüşler hepsi de 2 numaraydı... :/ (Sahte bir evrak düzenletip göz sağlığı ile ilgili bir rapor mu göstersem işe yarar mı )
Şu anki aracımda serviste çekilme 3m var servise 500 tl vermiştik daha önceki aracımda olan filmlerle karşılaştırdığımda 3m daha iyi duruyor fakat aradaki farka kesinlikle değmez şu an bir araca film çektirecek olsam sana dediğim yerde çektiririm orada arkadaşımda çektirdi oda çok memnun kaldı hatta onun arabası biraz ufaktı 130 veya 120 ye çektirmişti . Bu arada filmi çektirdiğim kişi damacı taner belki duymuşsundur işçiliği süper şu anki arabamın plakalarınıda kendisi yaptı .
Segment üst sınıf oldumu parçası ve modifiyesi de baya uçuk oluyor.
Anladım tamam bir ara oraya yaptıralım o zaman. Yok valla Mahmut duymadım maalesef pek bilmem o civarda ki esnafları... Aynen öyle oluyor...
Ok zaten oraları bende pek bilmiyorum tek bildiğim damacı taner siyah arabamı 2 kere beyazıda 2 kere götürdüm siyahta polise bir ara yakalanmıştım men verdi tekrar film çektirmek için götürdüm beyazıda plakaları yaptırmak için götürdüm daha sonra stopları siyah yapim dedim ama köşeli olduğu için tavsiye etmedi bende vaz geçtim .
Sen baya gitmişsin ya ama şu men işi fena olmuş. Valla film arabaya çok farklı bir boyut kazandırıyor....
Yine ucuz yırtmıştım . Trafiğe önce sadece ruhsatla gittim meni kaldırmak için memur aracı getir dedi ok dedim filmli bir şekilde soktum trafiğe aracı adam bana göz kırparak yan camlar orjinal yalnız en arka cam film dedi bende bozuntuya vermeden ok ozaman onu sökim dedim tamam dedi memur zaten ordan çıkıncada doğru gittim tekrardan çektirmeye sadece en arka camada 30 tl almıştı ozaman . Yani diceğim memurdan memura çok fark var adam bana tüm camlardaki filmleride söktürebilirdi ama sadece en arka camı söktürdü .
Helal olsun valla öyle memura. Ben de passat'a 35 liraya çektirmiştim bu sene en arkaya... Aslında şeytan diyor ki pek masraf etme corollayı sat 2.0 fsi highline bir passat al ona yap ne yapacaksan triptronik vites. Süper olur valla...
Öyle mi diyorsun Ama sana şunu söyleyim bu dediğim araç şehir içi 9 lt'yi geçmezse gerçekten düşünebilirim çokta sakin kullanırım hani ve artık fsi'lara tüpte takılıyor... Kendi kanıma kendim giriyorum
Hakkında hayırlısı olsun ozaman .
Gecen hafta Audideydim Oğuz.Corolla'yi satıp A3 alayım diye düşünüyordum.Bu sebeple Salim abiye danışmaya gittim.Senin gibi düşünüp bir kaç tane de FSI bakmıştım.Salim abi "tüp takılan FSI motorlar da sorun Cok çıkıyor dedi.Salim abinin tavsiyesi üzerine vazgeçtim.Bilgine
Her fsi a değil ama motor koduna göre takılıyor.bir araştır bence.
Evet evet sen söyledikten sonra hatırladım Kerem abi motor koduna göre takıyorlardı... Ya ben jip tadı almak istiyorum biraz da ucuz fiyata sorunsuz bir jip alsam süper olur heves geçince satarım.. Geçen hyundai tucsonu gördüm de önü hariç hoşuma gitti içi donanımı falan 2.0 crdi boya yok 36 bin lira istiyorlar süspansiyonlar süper... Ama motorun güçlü olacağını zannetmem çünkü 2 3 ay boyunda hyundai santa fe kullanmıştım 2.2 crdi 160 bg. Rezalet ötesi idi hatta aracı bozuk sanıyordum meğersem orjinali öyleymiş...
Jeep lerde 2.0 motoru satış stratejisi olarak koyarlar genelde. Binek araçtaki 1,4 motor gibi. Kasa ağırlığı ve araziyi düşünürsen bide 4x4 modunu en az 3000 cc olması lazım bir suv motorunun. Bizim patrona land discovery var 3.0 tds ortaması 9 lt gibi. İnanamıyorum arabaya karşıdan baktınmı tank gibi 3.0 motor var ama az yakıyo işte. Bastınmı da güzel gidiyo hantaj da kalmıyo valla.
Haklısın abi 2.0 yetersiz kalıyor. O motora göre o yakıt süper ötesi bende navara vardı 2.5 144 bg. Çok sakin trafikte bile 13 lt'nin altına düşmüyordu aracı çok seviyordum ama o yakıta en fazla 3 ay katlanabildim sattım...