0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kolay gelsin arkadaşlar.Yeni Auris 2012 için isimli ve ışıklı basamak kaplaması yapan varmı forumda?Bir link gördüm ordaki telefonda kullanılmamaktadır diyor.Varmı bir bilen?
Osman bey.Bu arkadaşa yani Melih beye mail attım.Cevap yok.Telefonundan arıyorum kullanılmamaktadır diyo.Ulaşabileceğim başka bir yintemde yok sanırm.
Neden acil diye sorsam haddimi aşmış olabilir miyim acaba diye düşünmekteyim..
İşin doğrusu şudur arkadaşlar izah edeyim size Aramızda bu soruyu soranın bir bayan olması dahada iyi oldu.Şimdi benim hanım yıllık izinde memleketinde gelmesine 2 gün kaldı.O gelmeden bu işi yaptırdım yaptırdım yoksa izin çıkmaz ve yalan olur.İç işleri bakanı olarak o gelmeden halletmem gerekti.Sebebi budur.Sonradan Kromusun desede pek koymaz yaptırmış olurum Bugün Melih beye ulaştım havaleyi yaptık ve hemen kargoya yetiştirdi sağolsun.Yarın bir elektrikçi yardımıyla yaptırıp forumda paylaşacağım.
Aramızda bu soruyu soranın bir bayan olması dahada iyi oldu.Şimdi benim hanım yıllık izinde memleketinde gelmesine 2 gün kaldı.O gelmeden bu işi yaptırdım yaptırdım yoksa izin çıkmaz ve yalan olur.İç işleri bakanı olarak o gelmeden halletmem gerekti.Sebebi budur.Sonradan Kromusun desede pek koymaz yaptırmış olurum
Resimleride bugün yaptırdıktan sonra hemen paylaşacağım
Ben Corolla'ya yaptım eliftuning .com bir bakın Ztech marka Auris için var mı bilmiyorum.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33464.0
selamlar abicim. uzun zamandır kullandığın için olarak bilgi almak için, ışıklandırmada sıkıntı oldumu hiç ampul yanmamısı bozulma gibi? teşekkürler.