Gönderen Konu: Auris İsimli Basamak Kaplaması İstiyorum Acil  (Okunma sayısı 5845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris İsimli Basamak Kaplaması İstiyorum Acil
« Yanıtla #40 : Nisan 23, 2012, 15:50:18 »
Basamak ayrı bir şey
orası Basmak
yazım hatası yok

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 23, 2012, 15:50:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 23, 2012, 15:59:57 »
Düzetmeyi ben yapmıştım, şayet hata olmuşsa affola.Oradaki parçanın ingilizce teknik adını bilen varsa daha kolay çözüme ulaşırız.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #42 : Nisan 23, 2012, 16:15:25 »
Sanırım konuyu açarken ben yanlış açmışım pardon arkadaşlar.Ancak biri şu yazıyı düzeltsin diyerek anlamsız tavır alır gibi yazmanın yada laf sokmaya çalışmanında bir alemi yok diye düşünüyorum(Mehmet Bey)

Tekrar pardon arkadaşlar herkese kolay gelsin.Düzeltmek gerekiyorsa nerden düzelteceğimizi söylerseniz ben hatayı düzeltebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 23, 2012, 16:58:52 »
Sanırım konuyu açarken ben yanlış açmışım pardon arkadaşlar.Ancak biri şu yazıyı düzeltsin diyerek anlamsız tavır alır gibi yazmanın yada laf sokmaya çalışmanında bir alemi yok diye düşünüyorum(Mehmet Bey)

Tekrar pardon arkadaşlar herkese kolay gelsin.Düzeltmek gerekiyorsa nerden düzelteceğimizi söylerseniz ben hatayı düzeltebilirim.
Doğrusu nedir Ceyhun basmak mı basamak mı ?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #44 : Nisan 23, 2012, 17:28:03 »
Doğrusu basamak sanırım.Yada ben yazarken onu yazmak istemiştim bir harf eksik kalmış. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 24, 2012, 09:55:38 »
Yağız bey merhabalar.Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.Hafta sonu yoktum cevap yazamdım.Özelden isterseniz Melih beyin telefonunu verebilirim.Yardımcı oluyor.Sercan Beyde sanırım ordan aldı.
Ceyhun bey teşekkür ederim ilginize Melih bey'in telefonunu bana gönderebilirseniz sevinirim.bi aksilik çıkmazsa umarım en kısa zamanda bu işide halletmiş olacağım :D
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 25, 2012, 10:30:57 »

Estağfurullah Ceyhun bey laf sokmaya filan çalışmıyorum ayrıca laf sokmak kelimeside çok itici durdu. Benim sitemim
yönetici ve moderatörlere, her iletide türkçemizi doğru kullanalım derler ( bence iyi yapıyorlar, elimden geldiğince dikkat ediyorum )
o yüzden bu basmak kelimesini değiştimelerini istedim.
Konuyu saptırmanın anlamı yok sadece küçük bir değişiklikti ve bunu hiçbiri farketmediği için o şekilde bir ileti yazdım.

(not: bu basmak kelimesi her foruma girişimde karşıma çıkıyodu farklı anlamlar yükledim galiba :D :D  )