0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar komik olacak ama resimleri ekleyemiyorum ben siteye bir türlü beceremedim.?
Teşekkür ederim Sercan Bey.Sizde emek verdiniz.Sayenizde yüklendi.Akşam ışığında sanırım daha iyi olacak.O zaman belli olur dedi yapan elektrikçi arkadaş.
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
valla Sercan hocam gerçekten çok yardımsever arkadaşımız, hem de her konu ile ilgili ve alakalı sağolsun kendisine ayrıca teşekkür etmek istedim.. hatta Sercan kardeşime site yöneticileri "En Yardımsever Efsane Toyotacı" diye ekleseler
İç işleri bakanı olarak o gelmeden halletmem gerekti.Sebebi budur.Sonradan Kromusun desede pek koymaz yaptırmış olurum
arkadaşlar bunlardan bende istiyorum yauv kimler yardımcı olacek bakalım bana?
Tatkik mükemmel, ayrıca kıro demekle kıro olunmaz, kıro olabilmek öyle kolay değil, ihtisas isterbu tür ayınlatmaları hiç sevmem ama senikilerde acaip bir estetik var ilk defa hoşuma gitti, Atatürk imzasıda çok şık duruyor
Sercan Bey.Melih beydenmi aldınız.? Valla ben montajını kendim yaptım.Tavan aydınlatmasından aldım elektriği.Bir problem olmadı.Yaptırınca sizdende resimleri bekliyoruz.
Hayırlısı olsun.Artık sizdende resimler bekliyoruz.
arkadaşlar biri şu başlığı düzeltsin (basmak=basamak) kaç gün oldu hala başlığı düzelten yok.