0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Carbon Clean işlemi yaptırınız.
Yarın öğlen Carbon Clean işlemi yapılacak randevu aldık. İnşallah böyle atlatırız.
würth enjektör temizleyicide atabilirsin. bide otomatik olduğu için frene tam basmadığın zaman yarı kavrıyor o yüzden titreme oluyor. sorentoda felan da böyle. devir saatinde rolanitde sabit durmama sorunu varmı?
Carbon Clean işlemi bitti. Çekişte hissedilir bir fark var ve daha temiz ses geliyor gibi yada tamamen piskolojik. Titreme kesilmedi korkarım başka sıkıntım var. İzmirde harbi toyotadan anlayan bir usta lazım bizim burda korkuyor herkes. Enjeksiyon katkısıda kondu bir umutbgeçer belki.
Bu carbon clean işlemini bende yaptırabilirmiyim acaba okudum ne işe yaradığını aracım 2006 avensis 60.000 km de arkadaşlar
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40014.0titreme ile ilgili bir problemi daha önce ben paylaşmıştım. Araçlarımız aynı motora ve şanzımana sahip olmasada belki konu faydalı olabilir diye linki hatırlatayım dedim. Tekin Bey'in verdiği bilgiler benim aracıma baya faydalı oldu titreme tamamen bitmedi ama çok çok azaldı.
Alperen abi neden aynı motor ve şanzıman değil? O konudaki tavsiyeleride listeme eklicem.
Pardon , ben imzanızda aşağıdaki Corolla ya gözüm takılmış heralde. 1.6 görünce ihtiyarlık alametimidir nedir?