0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tolga senin görüşünle İzmir de yaptıracak yer arıyorum bakalım fiyat ne olucak ilk etapta.Bosh car servisini aradım.. 2 firmayla görüştüm 100 ve 125 tl istediler..Anladım ki standart bir şey yok.Tuttuğunu öpen zihniyet le karşı karşıyayım.Aramalara devam.
Carbon Clean makinesi ve katkıları var zaten. Heryerde aynı islem olacaktır. Ucuz olan yere yaptırılabilir.Ama titreme sıkıntım boğaz kelebeğini temizletince düzeldi. Temizleme işleminide elin yatkınsa sen yapabilirsin
Bugün bende Bosch Car Service ' e uğradım 100 TL dediler . Ve oradaki ustayla faydalımı zararlımı sorusunu konuştuk. Dediki genel olarak faydalıdır her açıdan motordaki carbon temizliği arabanın performansına konforuna ( titreme vs.) olumlu yansır.Fakat her zaman şu risk vardır ; yüksek km araçlarda içerdeki taşlaşmış kurumlar serbest dolaşıma çıkarsa yani küçük bir parça içeride çakıl taşı gibi çözünmez ve kalırsa siboplara zarar verebilir dedi. Tekin Bey ne der bu konuda ? Yorumlarınıza ihtiyaç var ...
Alperen bey, eğer kurum çakıl taşı kadar sert ve büyük olacaksa elbette sekmana zarar verebileceği gibi pistonu bile delebilir ama öyle birşey olabileceğine ihtimal vermiyorum zira kullanılan yakıt kurşunsuz benzindir. Kurşunlu benzin kullanan motorlarda dahi bu kadar korkunç boyutta kurum oluşmazdı.
Araştırıyorum abi ucuz biryer bulunca yaptıracağım. Bosch çok para istiyor.
İnternetten sizin için bulduğum bu yerle konuşun, 0 (216) 590 02 17 - 590 02 18 http://www.carboncleanturkiye.com/nedir.htm
Alperen abi yarım 25dk sürdü son 15dk boyunca kurum çıktı. Çok çok ince un gibi simsiyah. Egzoztan atılıyor ucunda birikiyor.
Tolga bey söylemiştim bende ilk boğazı temizlettiğimde sizin gibi telaşa kapılmıştım ancak aracın Ecusu kendini bu duruma göre ayarlıyor tabi bu biraz zaman alıyor. güle güle kullanın.