0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun 1 sene oldu bereket gram sorunum yok . bu yazdıklarınızın hiç biri bende mevcut değil
kaç model ve kaç kmde öğrenebilirmiyim ?
Bunlar kronik sorunlar değil,Toyota bir yere gitmiyor.Aslanlar gibi firma.Benim şahsi görüşüm fazla abartıyoruz gibi.Bmw değil,mercedes değil.Türkiye'de satılan donanımları bir çok ülkeye göre zayıf olan Toyotalar ve Toyotaların vasat modelleri.Toyota ismi büyük olunca kusursuzu bekleme psikoloji oluştu toplumda.Türkiye Toyota ayrı dünya Toyota ayrı.Üzücü ama gerçek.Bize en vasatı en ucuzu.
Sizce servis direksiyon kolununda sıkıntı olduğu için bunları tekrar revizyondan geçirmesi bunun kronik bir sorun olduğunu göstermiyormu ? benim direksyon kolonuda revize işlemi görmüş ama bakın tekrar başladı problem
Merhaba arkadaşlar 2006 toyota avensis 1,6 elegant 62.000 km aracın kronik problemlerini yazmak istiyorum1- direksiyon kolonu problemi çevirirken tık tık ses yapması2- debriyaj üst merkezi yağsız kaldığı için gelen ses (arada yağlatmak gerekiyor)3- Bugün farkettim debriyuaja bastığımda aracın dışından gelen ses forumda bir arkadaşımızda aynı sorun varmış debriyaj bağlantısı yağsız kalıyormuş4- ön konsoldan gelen ve adamı deli eden cızırtı sesleri bunu yazarken 2001 corollam vardı makyajlı 190.000 km civarındaydı gram ses yapmazdı5- valeo baskı balata kalkışlarda ve 1.viteste araç hareket halindeyken ayağımızı gazdan çektiğimizde arabanın bir iki silkelenmesi (geçen gün dolapdere sanayi sitesinde kazancı sekman a sordum aisin baskı balatayı konu açıldı patrondada vardı avensis oda aisinle değiştirdi ama silkemele olayı sadece azaldı tamamen geçmedi daha sonrada sattı dedi) şuan hatırlayamadığım birşeyler daha var hatırladıkça ekleme yaparım.yukarda da belirttiğim gibi 2001 makyajlı corolla aracım vardı 190.000 km civarında bakım yaptırmazdım sadece 10.000 km katlarında yağını değiştirirdim gram sıkıntısı yoktu arabanın avensisim şuan 62.000 kmde bu sorunlar 40.000 km civarındayken çıkmaya başladı ve bunlar kronik sorun arkadaşlar araç alırsınız kısmetsizsinizdir problemler arızalar yaşamaya başlarsınız anlarım ama bunlar kronik bu nasıl bir durumdurbu toyota nereye gidiyor böyle anlamadım sorunsuz araba olmaktan çıkmaya başlıyor gitgide..
Sabahattin bey bir aracın kronik sorunu olabilmesi için araçların cogunda aynı problemlerin olması lazım mesela suan söylemiş olduğunuz problemlerin hiç biri bende yok
sorunlara ek olarak 3. fren lambasının oradan gelen sessunrooftan gelen sesön göğüs sağ taraftan gelen sesxenonlu ön farlardaki aydınlatma sorunu
aracınızı satmak istediğiniz de bu 5 büyük kronik sorununu kabullenip almak isteyenler olacağını düşünüyorum, satmak gibi bir niyetiniz olursa yardımcı olmak isterim.
Bir bana bulmadınız müşteri alacağınız olsun Çetin bey:)Kerem'cim debriyaj yok bittabi:)