0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba,Benim de 2006 70.000 km'deki aracımdan benzer sıkıntılarım var. Ön göğüsten gelen ses, debriyaj bedalı gıcırtısı. Dün arabanın 70.000 bakımını Toyota Beykoz'da yaptırdım şimdilik sorunlar giderildi. Bazen yeni kasa ile değiştireyim diyorum hatta bugün aradım benim araca takasta 25-26 bin TL veriyorlar (ilk sahibiyim). Yeni kasa için yaklaşık 37-38 bin TL vermek de ne kadar mantıklı bilemiyoroum... Bir de araçtan memnunken...Esas sorunum yakalış 2-3 yıl önce giden yol bilgisayarım. Halen çözümünü bulamadım... Gerçi çok da aramıyorum ama orada kapalı durması da hoş olmuyor... 1200 TL'de verim yenisini almak zor geliyor ki yine bozulabilir... Bu konuda bir çözüm önerisi olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Benim yol bilgisayarımda da yaşam belirtisi yok. Geçenlerde bir elektrikçi üzerindeki herşeyi kontrol etti hepsinde elekrik var. Sorunun yazılımsal olduğunu söyledi. 1200TL vermek istemiyorum maden kronik yeniden bozulacaktır.
işte bu sorun kronik.... makyajsız kasaların çoğunda var galiba... makyajlı kasalarda, makyajsız olanların yol bilgisayarın olduğu yerden fena zırıltı geliyor.... geçen birisi resimlerle tarif etmişti havalandırmanın oradan geliyormuş cesaret edip sökemedim benim elimde seninki gibi yatkın olsa yapacam ama birşeyleri kırarım diye korkuorum
yurtdışındakilerde navigasyon bizde boş kapaklı bir cep var ama çok kullanışlı
Evet bende videoları gezerken gördüm navigasyonu. Çok hoşuma gitti. eğer öyle bir yerim olsa direk yapardım.
bizim kasada teyp değişiyor işte..
aracın rengine yada aliminyum gri ye boyatıcam araç boyası gibi vernikli atılınca çıkmıyormuş boya yada gri carbon var..Carbon şıklığı bozar diye en son ihtimal ama en kolayı Senin nasıl söktüğünü gördükten sonra bağlaması çok kolay..
Komple klimayı da verip bu ekran vercevesiyle birlik yie aracın orjinal cerceve rengine uygun bir renge boyatmak lazım. Maksat orta kısım tam aynı renkte olsun. Profesyonel bir yerde boyatmak lazım. Bende alıcam galiba niye boyle konustuysam
ya bende navitech 7 inc double din var ama bir türlü çerçeve bulamadım nasıl yapacağız bilen varsa nerede bulurum
aktepe saund da var 69 tl yanılmıyorsam fiyatı en ucuz orda diğer yerlerde 120 tl..Bende çok aradım bulunca aldım en kötü ihtimalle taktırmazsam 70 tl para gider..
siteye baktım avensis tam üvey evlat.... sizdeki kaç inc yada şöyle diyeyim piyasada bulacağım çerçevelerin hepsi boyut olarak aynımı (inc)
Nazmi bey;yol bilgisayarının çözümü ayrı başlık altında konuşulmuştu forumda, ararsanız sorununuza çözüm bulabilirsiniz.avensisçilerin bulunduğu bir listemiz var sizi de liste de görmek isteriz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42467.100;topicseen
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-avensis-teyp-cercevesi-55518166