0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direksiyona sarmal kılıf alıp 2 saatlik bir uğraşla direksiyona diktim. Bizim hanım bile kılıf nerde dedi:) o kadar orijinal oldu yani:)
Motor arıza ışığının yanmasına neden olan, motordaki hava basıncı ölçüm sensörüne giden patlamış hortumu değiştirdim. küçücük (toplam 10cm, bildiğin hotum) bir hortum, motorun dizaynı yüzenden 2 saatimi aldı Açıkta bir yere koysalardı; değiştirmesi 5 dakika alsa ve o kadar kötü laf söylememe gerek kalmasa daha iyi değil miydi?
Hayirsiz,vefasızlık eMeL....Bu tarz kadınların isi gücü erkeklerin isini zorlaştırmak
İyi fiyat Hasan bey kalitesiz işlemler değildir umarım.
Sercan abi sen benden büyüksün bey deme. Kalitesiz işlem yok hatta koltuklarıda silecekler ama tavana dokunmamalarını söylemem gerekiyor çünkü silip ıslak bıraktığımızda tavanda sarkma oluyor diye duydum.
Geçmiş olsun Özcan Bey küçük kazalar olabilir. Takmayın kafanıza
Kendi arabam olda sıkıntı olmaz ama arkadaşımın aracı ve yeni arac olunca insanın ister istemez canı sıkılıyor ((
gecmis olsun.serdarin dedigini gibi nazarlik olur insallah Allah beterinden korusun
Az önce servisi aradımmm araçta ne kadar eksik varsa baştan aşağı yapılsın dedım eksik bir tane vida bile olmasın dedim kabin içinde bir kaç eksik şey vardı araç bu gece misafir orada yarına alacam artık....
Özcan abi hep kendi bildiklerinle konuş zaten... Servis bugün 8.30'a kadar açık... Hatta onlar beni aradı bir kaç bilgi verdiler ondan sonra ben bunları yapın dedim daha yarım saat olmadı arayalı Ben de sana gülüyorum şimdiii
Nayır nolamazzzzz... Servis on sekiz çift sıfırda kapanmalıydı İs durumuna göre nöbetçi kalıyorlar cogu zaman.İscinin de canına minnet.Gelsin mesai paraciklari (Dogus oto personeli icin)