0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet arkadaşlar birçoğumuz sanırım arabasıyla ufak tefek oynamalar yapmayı seviyordur.günlük yaptığınız ekstralı burdan paylaşmak istermisiniz?mesela ben bugün aracıma ön tarafa kare arka tarafa dikdörtgen plaka siparişi verdim sanırım yarın elimde olur.resimleri takılınca eklerim sanırım güzel olacaktır
şişli tarafında benim oto aksesuarcı bir abim var o yardımcı oldu sağolsun 1 günde hallediyor isterseniz size de yardımcı olabilirim Sema hanım
bende bugun polis sıkıştırınca keskli app leri söktüm normal app çerçevesiz taktırdım ama takarken azcık tamponu çizmişler ona canım sıkıldı plaka için uygun fiyata ankaradan kargoluyorlar ben 2 tane aldım bu firmadan memnun kaldım tavsiye ederim . http://urun.gittigidiyor.com/garaj/app-plaka-en-kaliteli-en-hesaplisi-baskent-oto-55450934 umaraım link reklama girmez 2 günde en geç elinizde olur plaka sonra herhangi bir oto aksesuarcıda slikonla 10 liraya yapıştırıyorlar.
Mehmet senin verdiğin linktefi fiyatta iyiymiş aslında yaa benimki 70 tl'ye mal oluyor neyse bu seferlik böyle olsun
hemde adamlar işi biliyor ben 2 tane aldım bunlardan zaten yorumlardanda belli neyse sağlık olsun ilki her zaman tecrübe oluyor
aynen Mehmet bu adamlarda işi biliyorda fiyat farkı var işte onunda sebebi öyle çok büyük biyer değil uçuk bir satış rakamları olmadığı için birazx daha pahalıya oluyor bu iş ama işçilikleri filan gayet iyi
bende istiyorum bu şekilde plaka nerden sipariş veriliyor ama bilmiyorum. nerden sipariş verdiniz?
Bu Sipariş ile plakanızı değiştiremezsiniz Sema hanım. Ama bahsedilen App mühürsüz plaka ise yasaktır. Trafik polisi dikkat ederse gerçek plakanızı da göstermek zorundasınız. Aksi durumda aracınızı bağlayabilirler.
peki zafer bey değiştirmeyelım siparişle. Ama ben kare plaka ıstıyorum. Plakalık kullanmak İstemiyorum . Ne yapayım sımdı ?