0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birazdan bir aksilik olmazsa ön cam dahil film çektirmeye götürüyorum..
Bence ön cama çektirmeyin gece görüşünüzü azaltıyor.
ön koltuklarıma kilim kılıf taktımUploaded with ImageShack.us
gösterge panellerim carbon kaplama yaptım ama sonra söktüm tabi Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usJdm sis farı yapımı sadece turuncu etiket aldım akşam cok güzel görüntü veriyor xenon oldukları için ama böle görünümü pek hoşuma gitmedi bunu da söktüm Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usfar karartma işlemi Uploaded with ImageShack.usBim marketten aldıgın hasır gerçekten cok rahat ediliyor 8 TL Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usSonar stop boyama calışması Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usVe havalandırma yerlerinin temizliği Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usBugun yapmış olduğum turuncu parklarım en cok bunları ve hasırı sevdim Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
arka yanlara ve arkaya film cektim cok (.)oktan oldu. . her yani hava kabarcikli oldu. yarinda sokecegim.
hahaha gecmis olsun bir bilene yaptirsaydin keske
aldigim filmler 7 euro. bir bilenin istedigi 250 euro.o yuzden kendim yaptim ama olmadi, oysaki butun inceliklerini uyguladim. filmler adiymis diyorum.