0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fesatlık arama lan hemde şekil olur oldumu kardeşim
Bence kestirmezsin Mehmet abi yapmazsın bu kötülüğü kendine ve corollaya
Çözüm basit App plaka yaptırırsın abicim hemd eşekil olur
Aklıma girme Ramazan zaten film var arabada APP falan tam çevirmelik olur yaris Ercüment kardeşim oruç vurdu diyeceğim ama sahurdayız
film yasak değil ya artık korkma birşey olmaz app lerin dikkat çekmediği sürece normal klasik app bastır sadece kalın olsun harfleri kimse anlamaz bile ama temiz durur
Filmle ilgili mevzuyu duydum ama daha kesin bir şey yok galiba.
valla hocam türkçem azcık devrik olmuş ama anlamışsın sanırsam . ben senelerdir filmle ve app ile kullanıyorum arabayı , filmlerim 2 numara applerimde normal plakanın aynıs,ı fakat çerçevesiz dikkat çekmediğiniz sürece kimse sizi ellemiyor. müziği açıp gümbür gümbür gezip dikkat çekeceğinizide sanmıyorum sizi kimse ellemez app ve film işini abartmadıktan sonra bazı kesikli appler var onların yasak olması bencede normal . neyse pek anlatamadım demek istediğimi
Aracım için bugün ( dün) servise gidip 3 adet tavan el tutamacı siparişi verdim ...
Serdar bey arabanızın tavanı sarkma mı yaptı ?
Hayır Benim araç terra modeli terralarda sağ ön harici tavan tutamacı yok, olmayan 3 tane ( sol ön + arka sağ sol ) aslında senelerdir olmadan kullanıyordum.İhtiyaç olmaya başladı özellikle uzun yolculuklarda fiyatıda çokpahalı gelmedi siparişini verdim.Umarım açıklayıcı olmuştur.
Yok abicim ya bulaşasım vardı hazır Ramazanı yakaladım hemen bulaşayım dedim
Yolcu koltuğunun tutacağı gevşemişti onu sıktım