0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demekki kanınız ısınmamıs zamanında
sat 2.0 al sabahattin
Merhaba arkadaşlar öncelikli olarak söylemek istiyorumki anlatıcağım konu sanırım biraz psikolojik 1- Aracımın o eski dinamik görüntüsünün kalmadığını sanki dış görünümde bir yorulmuşluk olduğunu hissediyorum özellikle ön taraf görüntüsünde arkada sıkıntı yok aldığımda 27.000 km deydi şimdi 62.000km oldu ortalama 1senede, sert kullanan birisi değilim aracıma çok iyi bakarım temizliği bakımı v.s2-Malum valeo baskı balatadan dolayı oluşan silkeleme özellikle sıkışık trafikte 1.vitesle giderken ayağınızı gazdan çektiğinizde araba rahatça akmıyor bir iki silkeneliyor böyle inceden aynı şeyler kalkışlarda olabiliyor aradayani özet olarak eskiden aracım bana çok hoş ve güzel gelirdi daha bir baba daha bir ağır dururdu ama artık baktığımda o hoş görüntüyü göremiyırum mesela bazen dışarda rastlıyorum benm gibi siyah avensise gözüme çok hoş geliyor ama benim arabam gözüme öyle gelmiyor sanki soğumaya başlıyorum aracımdan varmı bu ruh haletinde olan arkadaşlarımız
2,4 accord al sabahattin
aynen öyle sabahattin hiç mi cila yapmıyorsun? boya çok matlaşmış benimkinden bile mat
Sabahattin zor bir durum gerçektende,ama senin bence arabayla oynayasın gelmiş de geçiyor bile biraz daha güzelleştir kendi zevkine göre ayarla tabi şartların gerektiği kadarı ile.
genelde orjinal dışı birşey yapmaya yanaşmam pek ama ne gibi değişiklikler olabilir mesela ?
İşte bende ondan bahsediyorum benim tavsiyem Toyota yetkili servise gidip Avensis aksesuar kataloğu alman ya da netten bulabilirsen.Her zaman orjinallik daha güzeldir. O zaman bak gör keyfiniz yerine gelir ikinizinde.
bence siz otomobilden genel anlamda soğumuşsunuz. birkaç gün toplu taşımayı tercih edin, aşkınız depreşecektir.