0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün bir öğrencime Ford Fiesta Titanium serisi sıfır bir araç aldık.Daha öncede aynı aracın mavisinden vardı yolda büyükbaş bir hayvanı telef ettikten sonra aracı perte çıkardı.Bu aldığımız aynı aracın siyahı.Araca bindik vallaha ön konsol bordo ve yumuşak malzeme içerisinde çıt yok helal olsun dedim.Ford'u çok beğenmiyorlar bizim forumda ama hakikaten hiç fena değil.
Kerem'cim hanım sattırmıyor vallahi
Configuration Titanium 1.4i 96PS 5K 38.840 TL 37.705 TL 35.810 TLBu Kerem bir kısmı kredili aracın.37500TL
Sabahattin Bey,Japon bir arabaya Fransız malı Valeo debriyaj sett takılır mı? Siz araca eziyet etmişsiniz Bence siz aslında kendi ruh halinizden muzdaripsiniz... Bu ruh hali herkes olur. Bazen ben de efsanemden sıkıldığım olur. Sonra şöyle melül melül baktığım zaman aslında ruh halimden böyle şeyler olduğunu düşünürüm....Bence küçük değişiklik yapın...
2012-2004=8 yaşında bir araç.Fotoğraflara göre boya mat gibi.Renkli cam falan yok.Az süs veya biraz para ekleyip başka bir avensis çözüm olabilir.
avensisden sonra yine avensis olacaktır, bu çok defa test edilmiş ve benzer sonuçlanmıştır.
Birde ben aracın içine bindiğimde ev temizliğini hissetmem lazım.En azından ferahlatıcı bir koku,tozsuz bir dashboard aracın dışı kirli olsada insanın iştahını kabartır.Mesela en gıcık olduğum şeylerden biri kapı eşiklerinin çamurlu olmasıdır.
valla demeyin öyle ben aracımı alalı henüz 3 ay yeni bitti sıfır km araç aldım ama bir türlü ısınamadım ve bunu dile getirdikçe başımdan dert eksik olmaz oldu. aracınızı ya sevin yada satın ...
Hanımlar anlıyor arabadan.. Avensisi hanım bulmuştu aslında siyahına bakıyordu ama bulamayınca gri olsun dedi..Donanım ve yakıt performansı incelenmeli ama dizeli baya az yakıyor diye biliyorum..
araç 2006 ilgi için teşekkürler
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 09, 2012, 22:26:12Bugün bir öğrencime Ford Fiesta Titanium serisi sıfır bir araç aldık.Daha öncede aynı aracın mavisinden vardı yolda büyükbaş bir hayvanı telef ettikten sonra aracı perte çıkardı.Bu aldığımız aynı aracın siyahı.Araca bindik vallaha ön konsol bordo ve yumuşak malzeme içerisinde çıt yok helal olsun dedim.Ford'u çok beğenmiyorlar bizim forumda ama hakikaten hiç fena değil.Bir süre sonra sesler başlarsa şaşmam.