0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracınızı ya sevin yada satın ...
bir yılda 35.000km yol yapmışsınız, yorulmuştur tabi,satın kurtulungeri dönüşü olmayan bir yola girmek istemiyorsanız satmadan önce başka araçları kullanın kendi aracınızla karşılaştırın
kemal amca 2
Serdar'cığım ironi var orada, 60.000 km.deki avensisi satarsan bak bakalım ne alabiliyorsun
Sabahattin avensis kolay ısınıp soğunacak bir araç değildir. Bence benim arabam 160 bine yaklaştı ve de gittikçe de aşık oluyorum. Hergün gaza zam geliyor bende her gün araca binmek istiyorum napıcam bilmiyorum. Aracınızı ekonomik sebeblerden satmak isteseniz anlarım. Ama aracım yoruldu gibi sebeblerden daha ağır bir sebeb bulun. Mesela ben siyah bulamadım illa otomatik olsun diye 2.0 aldım mesela. Siyah olması bile bir artı bence. Farların solması da kronik malum yapacak tek şeyimiz var depo marka far . 180 tl değiştirin en az 2 yıl arkanıza bakmayın. Araca uygun dvd navigasyon var mesela onu taktırın. Orjinal dış görüntüsüyle pek fazla oynamayın bence.
abi satıp ne alcan ki hiç değilse ne olduğunu biliyosun alcagın araba ondan iyimi olcak
Bende geçende gel git yaşadım Sebahattin bey durumunuzu anlıyorum.Hoş benimkisi araçtan sıkılmamla ilgili bir durum değildi değişiklik isteği idi ama sonra çok düşündüm taşındım şuan için fikrimi askıya aldım ve Avensis'le devam etmeye karar verdim, ama ilerde ne olur bilinmez.
avensisden sonra yine avensis olacaktır, bu çok defa test edilmiş ve benzer sonuçlanmıştır.
Kerem'cim yarıldım vallahi gülmekten şuan,sana satıcam ben onu zamanı geldiğinde:)