0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsanlar futboldan soğudu.
kadıköy'ü tamamen dolduran taraftar niye soğumadı ? lider takım kendi seyircisinde boş koltuklara oynuyorsa bu, taraftarlarının takımı ne kadar sahiplendiğinin bir göstergesidir. kim bilir, belki taksim'e yürüyüş yapacaklar diye maç olduğunu da unutmuş olabilirler..
oynanmış ve bitmesi gereken bir lig..şampiyonu belli olan bir lig...hala birileri para kazansın ve tüm takımlar çamura batırılmaya çalışılarak içerdeki suçluların aklanılmaya çalışıldığı bir lig..insanlar tabi ki bıktı...ha şu var normal sezon da lider olamamış bir takım belki şimdi oluruz diyerek istediği kadar doldursun stadyumu,,isterlerse tüm kadıköyü doldursunlar..şampiyon galatasaray...
Ben ilk bu olay çıktığında son maça kadar kalır bu iş dedim kaldıda..
..son maça kalsın ki yayıncı kuruluş daha çok para kazansın...bir sonraki federasyon başkanı aziz olcak gibi ... Şampiyon Galatasaray
Kadıköy'ün neden soğumadığını herkes çok iyi biliyor Bunları uzun uzun anlatıp konuyu dağıtmak istemiyorum. Türk futbolunun geleceği çok karanlık.
Hakan bey amacım polemiğe girmek değil ama Fenerbahçe ye karşı yapılan haksızlıklarda da çok yürüyen oldu onlarda kadıköylü değilmi?
Aziz yıldırım ı çıkaracaklar hapisten o kesin de çıkınca da sussun diye bir kupa verecekler sus payı olarak..
İçinizde fenerli olup da şampiyon olacağını düşünen kaç kişi var acaba?? Not: Tabiki bu soruyu bir gs' li olarak sordum... Ve hiç ümitlenmeyin 2012 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu zaten 3 hafta öncesinden belliydi. İlk 4 takımın aralarında maç yapmaları sadece yayıncı kuruluşun karnını doyurmak içindi
keşke trabzon beraberliği sonrasında yazsaydın bunu o zaman daha inandırıcı olurdu bjk-fb maçı oynanmadan önce yani