Gönderen Konu: işte Süper finalin Bütün Bilinmeyenleri !  (Okunma sayısı 5382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: işte Süper finalin Bütün Bilinmeyenleri !
« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2012, 09:11:48 »
Arkadaşlar, lütfen karşılıklı polemiğe girmeyelim.

Mehmet Bey ciğerim, ben hırslı değilim ya, eskisi gibi zevk alarak futbol izlemek istiyorum sadece, çok mu şey istiyorum. Bırak Dünya Kupasını, artık Avrupa kupasına bile gidemiyoruz. Yemin ediyorum, gelecek hafta Fener'i yenip şampiyon olsak bile tura çıkmayacağım. Futbolu kirleten düzenin değişmesini istemek, yöneticilerin çekilmesini beklemek hırs mıdır sence?
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2012, 09:11:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 07, 2012, 09:41:11 »
Arkadaşlar, lütfen karşılıklı polemiğe girmeyelim.

Mehmet Bey ciğerim, ben hırslı değilim ya, eskisi gibi zevk alarak futbol izlemek istiyorum sadece, çok mu şey istiyorum. Bırak Dünya Kupasını, artık Avrupa kupasına bile gidemiyoruz. Yemin ediyorum, gelecek hafta Fener'i yenip şampiyon olsak bile tura çıkmayacağım. Futbolu kirleten düzenin değişmesini istemek, yöneticilerin çekilmesini beklemek hırs mıdır sence?

Evet gözüm bu dediklerinin altına imzamı atıyorum ve aynı şeyleri bende istiyorum. Bende kendime göre fanatik taraftarım ama
bu yaşıma kadar hiç şampiyonluk turuna çıkmadım. Demekki o kadarda fanatik değilmişim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 07, 2012, 10:08:06 »
Hakan Bey, sizin arkanızda kapı gibi R. Tayyip Erdoğan var, tabi ki size bir şey olmaz, bütün samimiyetimle soruyorum, hiç endişe ettiniz mi bu süreç boyunca Fenerbahçe'ye bir zarar gelecek diye :) Ben ligi 9 puan önde bitirdiğimizde bile Fenerbahçe'nin işi son maça bırakacağını hatta son maça bile kalmadan şampiyon olabileceğini çok net bir şekilde söylemiştim. Hatta eğer İddaa oynatsa, Fener'in şampiyonluğuna ciddi bir rakam bile yatırabilirdim :) (Geçen yıl 2. yarı başında Trabzon o kadar öndeyken, Fener'e ciddi bir para yatırdım ve kazandım :D) Gelelim son maça, mevcut ortam Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kesinlikle kaldırmaz. Bu yüzden o maçı Aziz Yıldırım bile yönetse, Fenerbahçe Galatasaray'ı ye-ne-me-ye-cek :) Hasbelkader yense bile şampiyon o-la-ma-ya-cak.

daha ne olabilir ki ? sizi deplasmanda yenerken de rte mi attı golleri ? şartların eşit olduğu her ortamda defalarca hezimete uğradınız. çekememeniz gayet normal. sizi de anlıyorum. yalnız rte olayını biraz araştırmanızı tavsiye ederim. "şike" adı altında fenerbahçe başkan ve yöneticileri neden içeriye girmiş, neden ortada resmi belgeler yok, resmi belgeler var da saklanıyor diyecekseniz uefa neden bir yaptırıma gidemiyor bunları bir düşünün. daha önceden de dediğim gibi basında sadece bilinmesi istenen şeyler yer alıyor. bu ülkede basının kimler tarafından idare edildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. fenerbahçe alehine böyle şeyler yaşanması, diğer takımların da işine geliyor. neden ?.. tek sebebi var, türkiye'nin en büyük kulübü fenerbahçe'dir. hafta sonu oynanacak maçta başarılar dilerim, futbolun içinden gelen biri olarak iyi oyunun her zaman kazanması taraftarıyım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 07, 2012, 10:13:00 »
... türkiye'nin en büyük kulübü fenerbahçe'dir...

Demagojiye veya aptalı oynamaya gerek yok, hepimiz gayet akıllı insanlarız. Sizler böyle düşündüğünüz sürece, zaten bir arpa boyu yol gidemeyiz. Boşuna tartışıyoruz burada.
Folgsamkeit macht frei...