0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, lütfen karşılıklı polemiğe girmeyelim.Mehmet Bey ciğerim, ben hırslı değilim ya, eskisi gibi zevk alarak futbol izlemek istiyorum sadece, çok mu şey istiyorum. Bırak Dünya Kupasını, artık Avrupa kupasına bile gidemiyoruz. Yemin ediyorum, gelecek hafta Fener'i yenip şampiyon olsak bile tura çıkmayacağım. Futbolu kirleten düzenin değişmesini istemek, yöneticilerin çekilmesini beklemek hırs mıdır sence?
Hakan Bey, sizin arkanızda kapı gibi R. Tayyip Erdoğan var, tabi ki size bir şey olmaz, bütün samimiyetimle soruyorum, hiç endişe ettiniz mi bu süreç boyunca Fenerbahçe'ye bir zarar gelecek diye Ben ligi 9 puan önde bitirdiğimizde bile Fenerbahçe'nin işi son maça bırakacağını hatta son maça bile kalmadan şampiyon olabileceğini çok net bir şekilde söylemiştim. Hatta eğer İddaa oynatsa, Fener'in şampiyonluğuna ciddi bir rakam bile yatırabilirdim (Geçen yıl 2. yarı başında Trabzon o kadar öndeyken, Fener'e ciddi bir para yatırdım ve kazandım ) Gelelim son maça, mevcut ortam Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kesinlikle kaldırmaz. Bu yüzden o maçı Aziz Yıldırım bile yönetse, Fenerbahçe Galatasaray'ı ye-ne-me-ye-cek Hasbelkader yense bile şampiyon o-la-ma-ya-cak.
... türkiye'nin en büyük kulübü fenerbahçe'dir...