0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...trabzona versek kupayı daha çabuk düzelmezmi işler acaba?
Kapı gibi örtülü ödenek var Uğur Bey, kupaya ne gerek var Ayılana gazoz, bayılana limon diye boşuna dememiş atalarımız
Fenerbahçe'nin CAS'daki davayı geri çekmesi karşılığında, zararının bir kısmının örtülü ödenekten karşılanacağı şeklindeki dedikoduları kastediyorum.
Kerem Bey isterseniz bir 30 yıl yatırsınlar? Sus payı ne demek burda ? cümlenizde aziz yıldırımı hem suçlu hem de suçsuz olarakgörüyoruz. Nedir bu Fenerbahçe düşmanlığı anlam veremiyorum. Herkes kendi işine(takımına) baksın, şunuda söylemek istiyorumFenerbahçe' siz bir futbol Türkiye de düşünülemez ve herkes bunun farkında bunun için Fener e hınçla saldırıyorlar fakaaaatbilmiyorlar Fenerbahçe ye kimsenin gücü yetmez.
hakkı bey sanırım davanın hakimleri ile yakın akrabalığınız var. fenerbahçe, devlet parasıyla stat yaptırmadı bunu hatırlatırım. ekonomik yönden ligin en güçlü kulübü halâ fenerbahçe'dir. sizin başkanınız aklı sıra disiplin kuruluna sevk edilmelerini sebep göstererek tazminat davası açıp bunu kazanacağını ve federasyondan aldığı parayla borçlarınızı kapatacağınızı sanıyor. boş lakırdılar ile zamanınızı harcamayın. bu herkes için geçerli. fenerbahçe'nin üzerine oynanan oyunlar diğer takımlara uygulansaydı küme düşme mücadelesi veriyor olurlardı. siz asıl, bu sene de fenerbahçe şampiyon olursa hangi bahanelerin arkasına saklanacağınızı bir düşünmeye başlayın bence. trabzon deplasmanından 3 puanla dönmemiz hâlinde taraftarınız her zaman olduğu gibi gelecek sezon başlayana kadar takım ile irtibatını kesecektir.
Furkan, perde arkasında çok şey dönüyor, kimin ne olduğunu ancak Allah bilir. Zokora az bile yaptı demek doğru değil, bunlar ortamı daha da germekten başka bir işe yaramaz, hepimiz soğukkanlı olmalıyız.
Şanlı Fenerbahçemizi dünkü maçtan dolayı tebrik eder, trabzonsporun bu kadar çirkefleşmesine rağmen gerekli cevabı verdikleri için hepsine minnettarım. Hakkı bey sizi hiç bir konuda böyle hırslı görmemiştim zayıf noktanızı yakaladım not: Fenerbahçe karşısında ne de güzel tek yumruk oluyor diğer takımlar imremdim valla ahahahahha
bir Fenerbahçeli olarak final sonucunda FB veya GS hangisi kupayı alırsa alsın haketmiş olacak. İyi oynayan kazansın diyorum.Not: 4 Büyük değil Türkiye de "3" büyük vardır.
Dünkü maçtan sonra ahlak ve karakterden bahsedebiliyorsan seni tebrik ederim arkadaşım