Gönderen Konu: işte Süper finalin Bütün Bilinmeyenleri !  (Okunma sayısı 5383 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
Ynt: işte Süper finalin Bütün Bilinmeyenleri !
« Yanıtla #20 : Mayıs 04, 2012, 14:27:42 »
...trabzona versek kupayı daha çabuk düzelmezmi işler acaba? :D :D
Ofiste an itibariyle yalnızım ve bu yazdığınızı okuyunca birden ve sesli olarak "kupayı Ankaragücü' ne vermeyen bizden değildir" diye bağırdım yahu! :D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 04, 2012, 14:27:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 04, 2012, 14:29:24 »
Kapı gibi örtülü ödenek var Uğur Bey, kupaya ne gerek var :D Ayılana gazoz, bayılana limon diye boşuna dememiş atalarımız  ::)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 175 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mayıs 04, 2012, 14:34:29 »
Kapı gibi örtülü ödenek var Uğur Bey, kupaya ne gerek var :D Ayılana gazoz, bayılana limon diye boşuna dememiş atalarımız  ::)
"Kapı gibi örtülü ödeneğin" futbolla alakası nedir? Kusura bakmayın çok derin takip etmediğim için kafam karıştı.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mayıs 04, 2012, 15:06:58 »
Fenerbahçe'nin CAS'daki davayı geri çekmesi karşılığında, zararının bir kısmının örtülü ödenekten karşılanacağı şeklindeki dedikoduları kastediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 175 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mayıs 04, 2012, 15:17:47 »
Fenerbahçe'nin CAS'daki davayı geri çekmesi karşılığında, zararının bir kısmının örtülü ödenekten karşılanacağı şeklindeki dedikoduları kastediyorum.
Hadi canım. İyicene zıvanadan çıktı demek ki bu şike meselesi o zaman. İyice soğudum futboldan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 04, 2012, 17:49:50 »

hakkı bey sanırım davanın hakimleri ile yakın akrabalığınız var. fenerbahçe, devlet parasıyla stat yaptırmadı bunu hatırlatırım. ekonomik yönden ligin en güçlü kulübü halâ fenerbahçe'dir. sizin başkanınız aklı sıra disiplin kuruluna sevk edilmelerini sebep göstererek tazminat davası açıp bunu kazanacağını ve federasyondan aldığı parayla borçlarınızı kapatacağınızı sanıyor. boş lakırdılar ile zamanınızı harcamayın. bu herkes için geçerli. fenerbahçe'nin üzerine oynanan oyunlar diğer takımlara uygulansaydı küme düşme mücadelesi veriyor olurlardı. siz asıl, bu sene de fenerbahçe şampiyon olursa hangi bahanelerin arkasına saklanacağınızı bir düşünmeye başlayın bence. trabzon deplasmanından 3 puanla dönmemiz hâlinde taraftarınız her zaman olduğu gibi gelecek sezon başlayana kadar takım ile irtibatını kesecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 04, 2012, 19:13:47 »
Kerem Bey isterseniz bir 30 yıl yatırsınlar?  Sus payı ne demek burda ? cümlenizde aziz yıldırımı hem suçlu hem de suçsuz olarak
görüyoruz. Nedir bu Fenerbahçe düşmanlığı anlam veremiyorum. Herkes kendi işine(takımına) baksın, şunuda söylemek istiyorum
Fenerbahçe' siz bir futbol Türkiye de düşünülemez ve herkes bunun farkında bunun için Fener e hınçla saldırıyorlar fakaaaat
bilmiyorlar Fenerbahçe ye kimsenin gücü yetmez.

Ben hem suçlu hem suçsuz demedim suçlu diye çamur attılar ortam veya ozamanki şartlar değişti şimdi çıkaracaklar, sus olayı; kapat konuyu unutalım  bizi uğraştırma diye şampiyonluk kupası veya Türkiye kupası verecekler ..Demek istemiştim.. Tabi buda benim yorumum..Şahsınıza karşı bi tavrım söz konusu değil yanlış anlamayın amacım polemik değil sadece Fenerbahçe için bu güne kadar birçok şey es geçildi kulübün kendi içinde bile Aziz yıldırımın tekeli söz konusuydu .. Bu olaylar biraz bunu bastırdı ama hala başkan o galiba değilmi..

Örtülü ödenek senin benim cebimden kesilen para olmuyor mu? Spor için de mutlaka bi vergi vardır..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 64500
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 04, 2012, 21:24:25 »
Limitsiz Peşkeşler, Gizlenen Gerçekler!

Galatasaray'a devlet eliyle stat yapıldığını sürekli bağırarak gündeme getirenler diğer taraftan devletten bir çok arazi kapatarak bedavaya tesis yapmışlardır. Oysa Devlet bakanı Cemil Çiçek tarafından açıklanan resmi rakamlara göre devlet seyrantepedeki stadyumdan dolayı 250 milyon TL kazanmıştır. Fenerbahçe kulübünün sürekli olarak seyrantepeyi gündeme getirerek devletin çeşitli kurumlarından neler talep edip neler elde etiğini ve bunların da olumsuz haber olarak basında yer almamasının, bürokratik engellere takılmamasının, mimarlar odasınca dava açılmamasının ne kadar şaşırtıcı ve tesadüf eseri olduğunu aşağıda tek tek madde halinde görelim.

1. Fenerbahçe kulübü öncelikle mülkiyeti hazineye ait olan Saraçoğlu stadı yanındaki 25 bin m2 lik hazineye ait arazi hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü ile anlaşma yapmış ve planlarda okul alanında bulunan bu arazinin ticaret alanı olarak planının değiştirilmesini gerçekleştirmiş ( Bu plan değişikliği imar yasasına aykırıdır.Mimarlar odası bu plana dava açmamıştır.) Bu bölgenin çok ama çok uzağında 3 adet okul inşaatı yapma sözü vermiştir ve yapılacak ticaret alanının yıllık gelirinden cüzi bir pay Milli Eğitime verilmesi anlaşması yapılmıştır. Oysa bu bölgedeki 25 bin m2 lik bir arazinin değeri değil 3 okul 15 okul yaptırılsa dahi bu arazinin maddi değerine ulaşamaz. Burada önce uzun yıllar kirala sonra ihale ile yok pahasına tapusunu al mantığı ile yola çıkıldığı aşikardır. Devlet aleni şekilde zarara uğratılmıştır. Ancak konuyu ne basın yazmış, ne de müfettişler araştırmıştır. Mimarlar odası da şehrin göbeğindeki bu olaya ses çıkarmamıştır. Spor kulübü olan Fenerbahçe devlet malı üzerinden holdingleşme yolunda ilk faaliyetini başarı ile gerçekleştirmiştir.

2. Ataşehir'de mülkiyeti Kadıköy belediyesine ait olan 60 bin m2 lik arazi; Toki tarafından kamuya ayrılması için Kadıköy belediyesine bedelsiz hibe edilen bu arazi Kadıköy belediyesi tarafından kimsenin ruhu duymayacak (sadece Fenerbahçe kulübü haberdar olacak şekilde) şekilde Bursadaki yerel bir gazeteye ilan verilerek ihale ilanı yapılmış ve (maddi açıdan kötü durumdayım diyen Kadıköy belediye başkanı Selami öztürk İstanbulun göbeğindeki 60 bin m2 lik bir araziyi bursadaki yerel bir gazeteye ilan veriyor.) Sadece Fenerbahçe kulübünün ihaleye girmesi sağlanmıştır. Doğal olarak Fenerbahçe spor kulübü bu araziyi (imarı spor alanı iken) yıllık 30 yıllığına ,çok cüzi bir miktara kiralanıyor. Daha sonra Fenerbahçe spor kulübü buranın imarını artırarak ve otel ,ticaret ,alışveriş merkezi olacak şekilde plan değişikliği yapılmasını sağlıyor. Burada inşaata başlıyor. İhaleden 2 yıl sonra da arsanın satışı için ihaleye çıkılıyor. Tabi Kadıköy Belediyesi'nin paraya ihtiyacı var ya! 30 yıl üst kullanım hakkı başkasında olan arazinin ihalesine kim girer sizce.Tabi ki sadece üst kullanım hakkı elinde bulunan Fenerbahçe kulübü. İhaleyi metrekaresi 1000 liradan alır. Halbuki hemen yanındaki arazi metrekaresi 4000 liradan satılmıştır toki tarafından.Devletin ne kadar zarara uğratıldığının açık bir belgesidir bu olay. Mimarlar odasından, bürokratlardan ve siyasilerden yine ses yoktur bu olaylar karşısında. Ülker burada şu anda inşaatı yapıyor ve bitirmek üzere. Spor kulübü olan Fenerbahçe ise holdingleşme yolunda devletin bir imkanını daha kullanarak çok önemli adım atmıştır. En önemlisi bununla yetinmeyen Fenerbahçe yönetimi arazinin inşaat emsalini 2.07 ye çıkarmak için çalışmaları yürütmektedir.Bunun anlamı inşaat alanının mevcuda göre 3 kat daha artması ve arazi değerinin 1 milyar dolara ulaşmasıdır. Bunun izahı var mıdır?

3. Yine Ataşehir'de bulunan hazineye ait başka bir 50 bin metrekarelik arazi. Fenerbahçe kulübünün kiraladığı bu arazi tamamen yeşil alan. Kulüp yeşil alanın özel üniversite alanına alınması için belediyeye imar değişikliği talebinde bulunur. Önce mahalle muhtarı hayır burayı imara açamazsınız diyerek karşı gelir. Ancak aradan geçen süreç içinde nedense muhtarın fikri bir anda değişir. Cüzi bir yeşil bırakırsanız plan değişikliğinize karşı çıkmam der. Ve plan değişikliği gerçekleşir. Burada özel üniversite yapılacak ve bir öğrenci yıllık en az 15.000 TL vererek Fenerbahçe Holding A.Ş.'ye maddi katkıda bulunacak.

4. Düzce Topuk Yaylası'nda ormanın içinde tahsis edilen 150 dönümlük arazi. Tesislerin yapımı için de Spor Totodan 8 milyon dolar destek alnır. Arazi bedava, tesis devletten. Peki bunlar neyin karşılığında?

5. Ankara İncek Gölbaşı'nda tahsis edilen 32 dönümlük arazi. Neyin karşılığında?

6. Son olarak İstanbul'un en pahalı mahallesi olan Florya'da karşılıksız 49 yıllığına kiralanan 4,5 dönüm arazi. Bu araziyi kim nasıl hangi hakla veriyor? Hazine burayı Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne tahsis ediyor. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü de bedelsiz 49 yıllığına Fenerbahçe'ye veriyor. Çok gizli ve sessiz çalışmalar ile, say say bitmiyor. Tüm bunlar gerçekleşirken kimsenin ruhu duymuyor. Ama Seyrantepe'de hiçbir zaman gündemden düşmüyor. Sözde spor kulübü olan Fenerbahçe de holdingleşme yolunda hızla devam ediyor, hem de limitsiz Peşkeşler, gizlenen gerçeklerle. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir spor kulübü devlet tarafından bu kadar destek görmedi. Yukarıda sayılan konuların ne eşitlikle, ne adaletle, ne de yasalarla izah edilir yanı yok. 2-3 milyar dolar değerindeki bu araziler bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye verilerek tüyü bitmemiş yetimin hakkı yeniyor.

mynet spor dan alıntıdır...ultraslan grubunun ocak 2012 açıklaması...
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 04, 2012, 22:52:46 »

hakkı üstadım, bundan sonra "cash varsa kupa da var" diyelim... beni batıracaksın diye adamı babası fabrikalardan kovmuş beşiktaşın başına gelmiş, beşiktaşdan gittiği gün hisseleri tavan yaptı(o derece yani) :)   şimdi de geldiği yeri karıştırıp uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek... :islik:

adamlar tüm pişkinlikle "türk futbolu için" diyorlar, her ne kadar istemesemde tamam yap ama işin rengini bu kadar da belli etme... :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 07, 2012, 07:03:03 »
hakkı bey sanırım davanın hakimleri ile yakın akrabalığınız var. fenerbahçe, devlet parasıyla stat yaptırmadı bunu hatırlatırım. ekonomik yönden ligin en güçlü kulübü halâ fenerbahçe'dir. sizin başkanınız aklı sıra disiplin kuruluna sevk edilmelerini sebep göstererek tazminat davası açıp bunu kazanacağını ve federasyondan aldığı parayla borçlarınızı kapatacağınızı sanıyor. boş lakırdılar ile zamanınızı harcamayın. bu herkes için geçerli. fenerbahçe'nin üzerine oynanan oyunlar diğer takımlara uygulansaydı küme düşme mücadelesi veriyor olurlardı. siz asıl, bu sene de fenerbahçe şampiyon olursa hangi bahanelerin arkasına saklanacağınızı bir düşünmeye başlayın bence. trabzon deplasmanından 3 puanla dönmemiz hâlinde taraftarınız her zaman olduğu gibi gelecek sezon başlayana kadar takım ile irtibatını kesecektir.

Hakan Bey, sizin arkanızda kapı gibi R. Tayyip Erdoğan var, tabi ki size bir şey olmaz, bütün samimiyetimle soruyorum, hiç endişe ettiniz mi bu süreç boyunca Fenerbahçe'ye bir zarar gelecek diye :) Ben ligi 9 puan önde bitirdiğimizde bile Fenerbahçe'nin işi son maça bırakacağını hatta son maça bile kalmadan şampiyon olabileceğini çok net bir şekilde söylemiştim. Hatta eğer İddaa oynatsa, Fener'in şampiyonluğuna ciddi bir rakam bile yatırabilirdim :) (Geçen yıl 2. yarı başında Trabzon o kadar öndeyken, Fener'e ciddi bir para yatırdım ve kazandım :D) Gelelim son maça, mevcut ortam Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kesinlikle kaldırmaz. Bu yüzden o maçı Aziz Yıldırım bile yönetse, Fenerbahçe Galatasaray'ı ye-ne-me-ye-cek :) Hasbelkader yense bile şampiyon o-la-ma-ya-cak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #30 : Mayıs 07, 2012, 07:47:24 »
Dün maç sonunda Trt 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum isimli programı izleyen varsa hatırlayacaktır; yayına başkan Sadri Şener bağlandı ve öyle şeyler söyledi ki :o :o (izlemeyenler varsa lütfen o videoyu bulup izlesin..)

Emre Belözoğlu' nun ne kadar ahlaksız olduğunu bir kez daha anlayacaksınız..

Zokora az bile yaptı diyebiliriz...
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mayıs 07, 2012, 07:50:24 »
Furkan, perde arkasında çok şey dönüyor, kimin ne olduğunu ancak Allah bilir. Zokora az bile yaptı demek doğru değil, bunlar ortamı daha da germekten başka bir işe yaramaz, hepimiz soğukkanlı olmalıyız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #32 : Mayıs 07, 2012, 08:40:53 »
Furkan, perde arkasında çok şey dönüyor, kimin ne olduğunu ancak Allah bilir. Zokora az bile yaptı demek doğru değil, bunlar ortamı daha da germekten başka bir işe yaramaz, hepimiz soğukkanlı olmalıyız.

Hakkı Bey gerçekten haklı olabilirsiniz ama ben düşünemeyeceğiniz derecede fanatik Galatasaraylıyım, bazen kendimi tutamıyorum...

Allah aşkına şu videoyu bir izleyin >:( >:( '' F.ck Nigga'' ne demek ona göstereceklerdi ama ....
Racist Emre Belözoglu to Didier Zokora - "Fuck Nigga"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 07, 2012, 08:51:56 »
Şanlı Fenerbahçemizi dünkü maçtan dolayı tebrik eder, trabzonsporun bu kadar çirkefleşmesine rağmen gerekli cevabı verdikleri
için hepsine minnettarım.

Hakkı bey sizi hiç bir konuda böyle hırslı görmemiştim :D zayıf noktanızı yakaladım :D 

not: Fenerbahçe karşısında ne de güzel  tek yumruk oluyor diğer takımlar imremdim valla  ahahahahha  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 07, 2012, 08:54:21 »
bir Fenerbahçeli olarak final sonucunda FB veya GS hangisi kupayı alırsa alsın haketmiş olacak. İyi oynayan kazansın diyorum.

Not: 4 Büyük değil Türkiye de "3" büyük vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #35 : Mayıs 07, 2012, 08:56:00 »
Şanlı Fenerbahçemizi dünkü maçtan dolayı tebrik eder, trabzonsporun bu kadar çirkefleşmesine rağmen gerekli cevabı verdikleri
için hepsine minnettarım.

Hakkı bey sizi hiç bir konuda böyle hırslı görmemiştim :D zayıf noktanızı yakaladım :D 

not: Fenerbahçe karşısında ne de güzel  tek yumruk oluyor diğer takımlar imremdim valla  ahahahahha :D

Sizin imrendiğiniz insanlar, yani biz neye imreniyoruz biliyor musunuz?? Fenerbahçeli futbolcuların ahlak ve karakterine .. >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #36 : Mayıs 07, 2012, 08:58:07 »
bir Fenerbahçeli olarak final sonucunda FB veya GS hangisi kupayı alırsa alsın haketmiş olacak. İyi oynayan kazansın diyorum.

Not: 4 Büyük değil Türkiye de "3" büyük vardır.

Bir fenerliden bu tarz sözler duymak gerçekten çok hoş :alkis: :alkis: Keşke sizin takımın diğer taraftarları da sizin gibi düşünse :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mayıs 07, 2012, 08:58:10 »
Dünkü maçtan sonra ahlak ve karakterden bahsedebiliyorsan seni tebrik ederim arkadaşım :)

Ben hayatımda böyle tekmelerin havada uçuştuğu bir maç izlememiştim bundan sonrada izlemeyiz inşallah!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #38 : Mayıs 07, 2012, 08:59:07 »
Dünkü maçtan sonra ahlak ve karakterden bahsedebiliyorsan seni tebrik ederim arkadaşım :)

Rica ederim dostum ; :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 07, 2012, 09:03:04 »
yorumsuz