0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim anladigim kadariyla B sinifi B1 kullanabilecek fakat B1 sinifi B'yi kullanamayacak.A2 ve A1 ehliyetlerde oldugu gibi.Tabi bu benim anladigim.
düz vites kullanan zaten otomatik vites kullanabiliyor, otomatik vites kullanan hiç düz vites kullanmamış biri zaten düz vitesli araçla trafiğe çıkmaz, yani ''ben sadece otomatikçiyim ama de hele dur bakayım düz vitesle de kullanabilecekmiyim'' düşüncesiyle trafiğe çıkan kaç insan var allah aşkına, herkes bildiği yöntemle bildiği aracı alıyor zaten, polis çevirip ''sakın seni otomatik vitesle görmeyeyim buralarda'' mı diyecek.Baştan aşağı safsata, işgüzarlık başka bir şey de değil..
Hükümetin yeni bir para kazanma çabasıyla karşı karşıyayız ...Polis kontrolünde viteside gösteririz artık...Tabii memur yanlış anlamazsa...''Buyrun memur bey vitesimiz yoklayabilirsiniz....'' Puhahahahahaha
+1ahahhahaha cem yılmazın alkol muayenesinin tam tersi
her şeyden önce ehliyetin verilme sisteminin değişmesi gerekiyordu sanırım. 100 metrelik parkurda dur kalk yapıp dümdüz yolda (onu bile yapamayanlar var) ehliyet alıyor insanlar. ayna, koltuk ayarı yapmakla olmuyor bu işler. 70'li yıllarda babam ehliyet alırken barbaros bulvarına götürüyorlarmış adayları. yokuşta durdurup arabanın 20 cm arkasına çubuk koyuyolarmış ve otomobili kaldırırken deviri aşırı yükseltirsen veya çubuğu devirirsen olduğun yerde bırakıyorlarmış (stop etmeyi söylemiyorum bile). bu sadece bir kısmı sınavın. ne günlere geldik. sırf bu yüzden müsait olduğum bir zaman ehliyetimi c sınıfına yükseltmeyi plânlıyorum. paralel park yapmasını bilmeyen adamın da b sınıfı ehliyeti var benim de.
Yasınız da musait bence E sınıfı alın.C'nin fazla bir numarası yok