0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen kıskananlar çatlasın patlasın.
Sen de asistleri hiç affetmiyorsun ciğerim Sizler benim ilham perilerimsiniz, ben sizlerle varım
Sen de asistleri hiç affetmiyorsun ciğerim
Bu banaydı galiba abicim.
valla öyle sercan'cım senin gıdını çok kıskanıyorum çatladım patladım
hakkı abi yine enerji ve ilham rezervleri yükseliş eğilimde tebrik ediyorum..uzun zaman oldu..
hayır bana sen gol'ü atacaksın sercan2cım
sana dün akşam çatır çatır gol atan Murat'tan bahsediyorsun dimi sercan
Canım ya başına gelcekleri bilmiyor ekürimde geldi bence bu sokakta dolaşmazdım emmioğlu. Moruk hazırlan Betoya saldırıcaz biraz daha üstüme gelirse. Ha sen atmışsın ha ben neticede bizim hanemize yazılacak Gol Bu arada Resimler geliyor arkadaşlar az daha sabredin.
sercanla biz aşığız atışırız ara ara epeydir yanyana gelmedik.. çok gol yedi...
sercan beto kim yeni üye mi ?:) hayrola yanlış yapılıyosa bilelim kime saldırcaz.. ne alim gelirken..
Abi özledik seni yahu bu ara görünmez oldun.
Mesut abi fotoraf demişken bizimkiler nerde ayrıca tanıştığımıza çok memnun oldum Mesut abi
abi adın geçti geçmedi değil en çokta berenimizin ismi geçti bol bol ..pabucun damda...yani..
teessüf ederim Murat, bana saldırmaya yüreğin elverecek mi
beto senmisin yooo... ben sizin betül olduğunuzu sanıyordum..elvermez dimi bir sorayım yüreğim bu aralar halil sezaili.. :P "çaresizz içimdeki çocuk"..
...Mumçıka mıdır mımçıkamıdır nedir ondan al gelirken bir de ekmek arası birşiler yaptır sana zahmet midem kazındı. ...
Sercan, ciğerim şu mumçıka olayını anlatsana biraz, bana sanki 2-3 tane sağlam mani çıkar gibi geliyor bundan
içindeki çaresiz çocuk buna izin vermez gibi geliyor bana hem bugun facebook da fotoğraflarına da baktım evet senmişsin dur bir kaçını beğeneyim de içindeki çaresiz çocuk biraz gülümsesin
teşekkürler evet benim..beğenin tabi begenmemeniz hata.. ileride imza günü sırasında size öncelik tanırım..