Öncelikle Bu güzel insanlara Doğuum günümün ilk saatlerini geçirdiğim için çok mutluyum Seviyorum hepinizi. Ayaklarınıza Yüreğinize sağlık.
1-Vedat abi, teşekkür ederim abicim özellikle eski arkadaşlarıda aramıza getirdiğin ve bize hatırlattığın için.
2-Suray abi, yine takımı taklavatı toplamış gelmişti o güzel kadrajından bizleri çekti uzun süredir görüşememiştik iyi oldu.
3-Selçuk abi, bizi kırmadığı için sonsuz teşekkürler ufaklığı bırakıp geldi. Efsaneninde tadına baktım o arada.
4- MAli abi, bir insan bu kadar mı mert olur ve hiç bilmediği bir yeri bilen arkadaşlardan daha iyi bulur Süper MAli abi.
5-Hakkı abi, bize yaptığı süprizle ççok mutlu etti bizi adam her geçen gün gençleşmiş.
6-Murat Gül,
neyse şimdi içimden geçenleri yazmıyım bütün gece durmaadan konuştu ama ben demiştim Muratla yan yana gelirsek kahkaha bol oluyor diye. Tertibim bütün gece ticaret yapma peşindeydi. 
7-Oktay, en son askere giderken görüşmüştük tekrar görüştüğümüz için çok sevindim.
8-Ramo kardeşim, bu arkadaşımızın duruşunu o kadar takdir ediyorum kelimelerim yetmiyor seviyorum jr.ları 
9-Murat Can kardeşim, veletimsiz olmaz
özlemişim gerçi waffle ı görünce unuttu bizi.
10-Nagiii, Güler yüzlü dostum benim rahat böyle cool free oooh
Mektubumu hala getirmedi ama olsun canı sağolsun
11-Gülsüm, Saygı değer dostlarımdan çok teşekkürler ayağına sağlık Bursadan kalkıp da geldi işte bu güzel saygıyı ayakta alkışlarım.
12-Hülya Gül, Gülsüm gibi kardeşide çok güzel insan Ygs den kurtulmuş kendini ablasının kollarına atmış umarım sınavlarda başarılı olur, gençliğinin en güzel zamanları 
13-Doğanım, beni ağırladığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır, t-shirtüne bayıldım adamım yahu. 
14-Sertooo, adamın dibi derler ya aynen öyle işleri 7 civarında bitti aradığımda atla gel dedim bir saniye bile düşünmeden atladı geldi böyle adam canım feda yeni işinde başarılar dostum.
15-Kaya, adam hiç değişmemiş aynı laflar sözler devam
görüştüğümüze çok sevindim.
16-Beto, geldi başladı hemen dedikoduya
şaka bir yana orayı nasıl buldu anlayamadım valla.
17-Selim, tanıştığımıza çok sevindim.
Umarım kimseleri unutmamışımdır.
Eğer unuttusaydın Özür dilerim.
Alkışlarımdan korunun 
Bu arada belki gelirim diyen arkadaşlar yine beni haksız çıkarmadınız teşekkürler. 
Liste
1-Vedat Nurkan Gülen
2-Hakkı Eraslan
3-Suray Ka
4-Selçuk Güzeler
5-Mehmet Ali Yıldız
6-Murat Gül
7-Oktay Okyay
8-Ramazan Alkan
9-Murat Can Akman
10-Nagihan Uyanık
11-Gülsüm Gül
12-Hülya Gül
13-Sertan Kullukçu
14-Sercan Karabulut
15-Doğan Keleş
16-Kaya Büyükçelen
17-Betül Yalım
18-Selim Öz
Seviyorum Sizleri... 
ya şu listede ne kadar " GÜL " var vedat abinin soyismindeki "-en" kaldırdık mı

keyfe bak..
dün akşam gelen ve cenemi ve dır dır dırlarımı çeken herkese çok teşekkür ediyorum..etkili bir buluşma oldu...ve durum şunu gösterdiki benim ateşi yakma zamanım harbiden gelmiş...
Benim için ne kadar yorucu bir gün olsa da gerçekten çok ama çok güzeldi

İyi ki tanımışım hepinizi, iyi ki varsınız.

@Murat Can
Topallıyorum bildiğin..
çok kısada olsa sizin gibi güzel insanlarla vakit gecirmek gercekten keyifliydi umarım bir dahaki sefere başından sonuna orda olurum herkes tesekkürler
Murat Gül, beklediğimden de sıra dışı biri çıktı, gerçekten eğlenceli renkli bir kişilikmiş onu fark ettim
dün akşam gelen ve cenemi ve dır dır dırlarımı çeken herkese çok teşekkür ediyorum..etkili bir buluşma oldu...ve durum şunu gösterdiki benim ateşi yakma zamanım harbiden gelmiş...
Aynen moruk sen mangalda daha iyisin hiç değilse başımız ağrımıyor la. Mangalla meşgul olunca sıkıntın yok
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama bu sefer herşey hazırdı gelecektim ama bu olay kötü oldu.iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.güzel bi bulşma olduğuna sevindim.hepinizin hayatında umarım böyle güzel anlar çoook olur.bunu telafi için eğer izin verirseniz p.tesi veya salı akşamı aynı yerde bir buluşma olabilirse veya hafta içi bi akşam duruma göre buluşma olursa mutlaka geleceğime söz veririm
Aynen moruk sen mangalda daha iyisin hiç değilse başımız ağrımıyor la.
ben de aynı şeyi senin için söyleyecektim Sercan tam da.

.Bu arada bence waffle denen şeyden uzak durman gerek artık, son gördüğümden bu yana kilo yapmışsın
waffle can'dır...! kandır..!
adımız hiç geçmemiş hayret

Oktay beyede tesüflerimi sunuyorum burdan, 1 adet fotoğraf çektirelim dedik gebzede toplanınca beyfendi çektirmeye izin vermedi sağolsun
Bir koyundan çıkmaz 2 post
İzliyor gibiyim sanki Lost
Bulunmaz Betül gibi dost
Serkan artık yer sadece tost
waffle can'dır...! kandır..! 
Aynen kıskananlar çatlasın patlasın.
adımız hiç geçmemiş hayret
Oktay beyede tesüflerimi sunuyorum burdan, 1 adet fotoğraf çektirelim dedik gebzede toplanınca beyfendi çektirmeye izin vermedi sağolsun 
Abi özledik seni yahu bu ara görünmez oldun.
Bir koyundan çıkmaz 2 post
İzliyor gibiyim sanki Lost
Bulunmaz Betül gibi dost
Serkan artık yer sadece tost

Tostumu yedim bekliyorum Hakkı abi.