0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle Bu güzel insanlara Doğuum günümün ilk saatlerini geçirdiğim için çok mutluyum Seviyorum hepinizi. Ayaklarınıza Yüreğinize sağlık.1-Vedat abi, teşekkür ederim abicim özellikle eski arkadaşlarıda aramıza getirdiğin ve bize hatırlattığın için.2-Suray abi, yine takımı taklavatı toplamış gelmişti o güzel kadrajından bizleri çekti uzun süredir görüşememiştik iyi oldu.3-Selçuk abi, bizi kırmadığı için sonsuz teşekkürler ufaklığı bırakıp geldi. Efsaneninde tadına baktım o arada.4- MAli abi, bir insan bu kadar mı mert olur ve hiç bilmediği bir yeri bilen arkadaşlardan daha iyi bulur Süper MAli abi.5-Hakkı abi, bize yaptığı süprizle ççok mutlu etti bizi adam her geçen gün gençleşmiş.6-Murat Gül, neyse şimdi içimden geçenleri yazmıyım bütün gece durmaadan konuştu ama ben demiştim Muratla yan yana gelirsek kahkaha bol oluyor diye. Tertibim bütün gece ticaret yapma peşindeydi. 7-Oktay, en son askere giderken görüşmüştük tekrar görüştüğümüz için çok sevindim.8-Ramo kardeşim, bu arkadaşımızın duruşunu o kadar takdir ediyorum kelimelerim yetmiyor seviyorum jr.ları 9-Murat Can kardeşim, veletimsiz olmaz özlemişim gerçi waffle ı görünce unuttu bizi. 10-Nagiii, Güler yüzlü dostum benim rahat böyle cool free oooh Mektubumu hala getirmedi ama olsun canı sağolsun 11-Gülsüm, Saygı değer dostlarımdan çok teşekkürler ayağına sağlık Bursadan kalkıp da geldi işte bu güzel saygıyı ayakta alkışlarım.12-Hülya Gül, Gülsüm gibi kardeşide çok güzel insan Ygs den kurtulmuş kendini ablasının kollarına atmış umarım sınavlarda başarılı olur, gençliğinin en güzel zamanları 13-Doğanım, beni ağırladığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır, t-shirtüne bayıldım adamım yahu. 14-Sertooo, adamın dibi derler ya aynen öyle işleri 7 civarında bitti aradığımda atla gel dedim bir saniye bile düşünmeden atladı geldi böyle adam canım feda yeni işinde başarılar dostum.15-Kaya, adam hiç değişmemiş aynı laflar sözler devam görüştüğümüze çok sevindim.16-Beto, geldi başladı hemen dedikoduya şaka bir yana orayı nasıl buldu anlayamadım valla.17-Selim, tanıştığımıza çok sevindim.Umarım kimseleri unutmamışımdır. Eğer unuttusaydın Özür dilerim.Alkışlarımdan korunun Bu arada belki gelirim diyen arkadaşlar yine beni haksız çıkarmadınız teşekkürler. Liste1-Vedat Nurkan Gülen 2-Hakkı Eraslan3-Suray Ka4-Selçuk Güzeler5-Mehmet Ali Yıldız6-Murat Gül7-Oktay Okyay8-Ramazan Alkan9-Murat Can Akman10-Nagihan Uyanık11-Gülsüm Gül 12-Hülya Gül13-Sertan Kullukçu14-Sercan Karabulut15-Doğan Keleş16-Kaya Büyükçelen17-Betül Yalım18-Selim ÖzSeviyorum Sizleri...
Benim için ne kadar yorucu bir gün olsa da gerçekten çok ama çok güzeldi İyi ki tanımışım hepinizi, iyi ki varsınız. @Murat CanTopallıyorum bildiğin..
dün akşam gelen ve cenemi ve dır dır dırlarımı çeken herkese çok teşekkür ediyorum..etkili bir buluşma oldu...ve durum şunu gösterdiki benim ateşi yakma zamanım harbiden gelmiş...
Aynen moruk sen mangalda daha iyisin hiç değilse başımız ağrımıyor la.
waffle can'dır...! kandır..!
adımız hiç geçmemiş hayret Oktay beyede tesüflerimi sunuyorum burdan, 1 adet fotoğraf çektirelim dedik gebzede toplanınca beyfendi çektirmeye izin vermedi sağolsun
Bir koyundan çıkmaz 2 postİzliyor gibiyim sanki LostBulunmaz Betül gibi dostSerkan artık yer sadece tost
Tostumu yedim bekliyorum Hakkı abi.
Aynen moruk sen mangalda daha iyisin hiç değilse başımız ağrımıyor la. Mangalla meşgul olunca sıkıntın yok
tabi hazırı gör sürekli ye..sonra devre ben göbek yaptım ya...napcaz sorusuna cevap arayalım.. ye ye sen waffl mıdır çakılmıdır ne haltsa..ya arkadaş nedir bu özenti adam gibi ismi yokmu..mis gibi kadayıf, sütlü nüriye ,hünkar beğendi ,sütlaç ,kazandibi vs vs varken..garip garip şeyler yeniyor ..
Mesut abi fotoraf demişken bizimkiler nerde ayrıca tanıştığımıza çok memnun oldum Mesut abi
Hakkı bey, 2 gündür sizin şu manilere gülmekten öldüm yemin ederim