0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam tamam ağlama..tamam en iyisi sensin süpersin aslansın kaplansın you are the best you are the one, herkes seni seviyor herkes senden bahsediyor herkes hayran sana, birdahakine omuzlarda taşıyalım seni...kafi sanırım bu kadarı şimdilik ben köşeme çekilip sabırla olgunlaşmanı bekliyeyim bari haydi rastgele
Sercan, ciğerim şu mumçıka olayını anlatsana biraz, bana sanki 2-3 tane sağlam mani çıkar gibi geliyor bundan
pes yani iki dakkkada havaya girdin
hava bu... doğada serbest mallardan biri bende onunla çalışıyorum napim ucuz... olsun okadar...yakında havayıda ücretli yaparlar..
sen iktisatçısın kıt kaynakları kullanman lazım havadan bol ne var etrafta
vayyyyyyyy ver gazı ne kadar litresi sende... varya kaptın sende bir gecede bana damardan nasıl girileceğini...
kaç olsun istersin öğrenmeyen kaldımı acep
Betül Hanım Abla, senin bu yarisin park lambalarını fotoğraf çekerken yakamadık biz niye öle oluyö o acaba çevirince komple lambaları yakıyor açıklama bekliyoruz, Suray'dan da fotoğrafları bekliyoruz artık yahu, bir dolu alkışım var fotoğraf başlığından atmak istiyorum göremedik bir türlü.
Fotoşopla olgunlaştırırız artık
Uzakdoğu savaş sanatları zayıf yanlarımdan biridir.Kanımda var ve çok çabuk gaz alıyorum bu konuda. http://en.wikipedia.org/wiki/NunchakuÇamlıca buluşması için bende resimleri bekliyorum Bir kaç gündür fena yogunum hep kısa aralıklarda foruma giriyorum.
sen yorgunken bile güzelsin abi..."baba yorgun" hesabı.. abi uzakdoğuya gerek yok Osmanlı tokadı varken -demir bilek varken.. ama en güzeli tatlı dil.."şiddete hayır"... tabiki..
neyse rakamsal ifadeleri sonra konuşuruz..şimdi ben bir açılırsam..dubalara geri dönemem öğrenmeyen kalmasın tabi..farkımız olsun.."bizi eskiler tanır yeniler örnek alır.." kamyon arkası yazısı
yanlız resimleri göremedim muhabbet hayli uzamış tamamını okuyamadım. arada kaçırdıklarım mı var?bu arada taaa bursalardan, izmitlerden gelmeleri münasebeti ile özellikle gülsüm kardeşimle mehmet abimi ayakta alıkşlamak istiyorum.