Öncelikle Bu güzel insanlara Doğuum günümün ilk saatlerini geçirdiğim için çok mutluyum Seviyorum hepinizi. Ayaklarınıza Yüreğinize sağlık.
1-Vedat abi, teşekkür ederim abicim özellikle eski arkadaşlarıda aramıza getirdiğin ve bize hatırlattığın için.
2-Suray abi, yine takımı taklavatı toplamış gelmişti o güzel kadrajından bizleri çekti uzun süredir görüşememiştik iyi oldu.
3-Selçuk abi, bizi kırmadığı için sonsuz teşekkürler ufaklığı bırakıp geldi. Efsaneninde tadına baktım o arada.
4- MAli abi, bir insan bu kadar mı mert olur ve hiç bilmediği bir yeri bilen arkadaşlardan daha iyi bulur Süper MAli abi.
5-Hakkı abi, bize yaptığı süprizle ççok mutlu etti bizi adam her geçen gün gençleşmiş.
6-Murat Gül,

neyse şimdi içimden geçenleri yazmıyım bütün gece durmaadan konuştu ama ben demiştim Muratla yan yana gelirsek kahkaha bol oluyor diye. Tertibim bütün gece ticaret yapma peşindeydi.

7-Oktay, en son askere giderken görüşmüştük tekrar görüştüğümüz için çok sevindim.
8-Ramo kardeşim, bu arkadaşımızın duruşunu o kadar takdir ediyorum kelimelerim yetmiyor seviyorum jr.ları

9-Murat Can kardeşim, veletimsiz olmaz

özlemişim gerçi waffle ı görünce unuttu bizi.
10-Nagiii, Güler yüzlü dostum benim rahat böyle cool free oooh

Mektubumu hala getirmedi ama olsun canı sağolsun
11-Gülsüm, Saygı değer dostlarımdan çok teşekkürler ayağına sağlık Bursadan kalkıp da geldi işte bu güzel saygıyı ayakta alkışlarım.
12-Hülya Gül, Gülsüm gibi kardeşide çok güzel insan Ygs den kurtulmuş kendini ablasının kollarına atmış umarım sınavlarda başarılı olur, gençliğinin en güzel zamanları

13-Doğanım, beni ağırladığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır, t-shirtüne bayıldım adamım yahu.

14-Sertooo, adamın dibi derler ya aynen öyle işleri 7 civarında bitti aradığımda atla gel dedim bir saniye bile düşünmeden atladı geldi böyle adam canım feda yeni işinde başarılar dostum.
15-Kaya, adam hiç değişmemiş aynı laflar sözler devam

görüştüğümüze çok sevindim.
16-Beto, geldi başladı hemen dedikoduya

şaka bir yana orayı nasıl buldu anlayamadım valla.
17-Selim, tanıştığımıza çok sevindim.
Umarım kimseleri unutmamışımdır.

Eğer unuttusaydın Özür dilerim.
Alkışlarımdan korunun

Bu arada belki gelirim diyen arkadaşlar yine beni haksız çıkarmadınız teşekkürler.
Liste
1-Vedat Nurkan Gülen
2-Hakkı Eraslan
3-Suray Ka
4-Selçuk Güzeler
5-Mehmet Ali Yıldız
6-Murat Gül
7-Oktay Okyay
8-Ramazan Alkan
9-Murat Can Akman
10-Nagihan Uyanık
11-Gülsüm Gül