0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nihayet beklediğim gün geldi. geçen gün kardeşime auris aldık konya bayisine sorduğumda haziran gibi gelecek demişti. artık beyaz bir tane farz oldu bana son 6 aydır geceli gündüzlü makyajlı kasayı alabilmek için çalışıyorum
Uğur bey; geceli-gündüzlü çalışmalarınızın hakkına en kısa zamanda ulaşmanızı temenni ederim.
ön taraftan makyaj operasyonu pek fena olmasada arka stop gurubu eskisine göre daha kötü olmuş.. araya bir donanım paketidaha eklenmiş.. tabi yeni avensis dememek lazım makyajlı kasa daha ii olur.. standart donanımı ile rakiplerine göre çok başarılı ama en üst donanım seviyesinde ise rakiplerinden daha başarısız buluyorum.. birde artık toyotanın 1,6 lt lik dizel motor üretip d segmentindeki aracına koyması lazım bana göre, satışları artırabilmesi için.. belki tamamen yenilenecek olan avensiste böyle birşey yaparlar.. nasıl olsa artık dizel üniteleri bmw den alıcaklar..
makyajsız kasanın stoklarını bitirmek amacıyla fiyatının düştüğü söyleniyor.
Merakimi bagislayin birsey sormak istiyorum,1.6 ve 2.0 (Benzinli ve dizel) motorlar ve donanim secenegi arasinda 40,000 TL edecek kadar bir fark var mi? Konu hakkinda bilgisi olanlar aydinlatirsa sevinirim.
1.6 elegant extra ile premium arasındaki 40 liralık farklar şunlar; Elektrik ayarlı iki hafızalı direksiyonRadyo-6 lı CD değiştirici-MP3-WMA-11hoparlörElektrik ayarlı, 8 yönlü ön koltuklar (sürücü koltuğu iki hafızalı)Deri koltuk döşemesiIsıtmalı ön koltuklarArka cam perdesiArka yan cam perdesiArka park sensörübir-xenon farlar ve otomatik far yükseklik ayarıSürüşe duyarlı ön farlarve tabiki 2000 cc motor CVT şanzıman ve direksiyondan kumandalı vites değiştirme (7ileri)
1.6 motorda %37 ötv, 2.0 motorda %80 ötv var, tamamen yüksek vergilerden kaynaklana bir fark, aynı vergi olsa 5-10 bin tl fark olurdu