0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 Elegant'ın donanımı şu andaki kasanın Elegant extra'sından farklı mı acaba ? Aslında biraz daha verip Elegant Extra alınır yeni kasa..Tabi o farka değecekse..Sanırım 5 bin lira fark var..İnşallah yazın kampanya da yaparlar tam ben alırken
haberin dediğine göre yeni elegant versiyonu anahtarsız çalıştırma hariç eski ekstra ile aynı gibi geldi bana, yeni ekstra ise gerçekse tam bomba olmuş, orjinal navigasyon, deri koltuk, arka perdeler, hemen gidip incelemek istiyorum biraz indirimle kaçırılmaz bence Yeni Avensisin 1.6 Elegant versiyonu otomatik klima (çift bölgeli), kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, Bluetooth® - kablosuz cep telefonu bağlantısı, cruise control, elektrikli park freni, alüminyum alaşımlı jantlar, yağmur sensörü, far yıkama sistemi, otomatik yanan farlar, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar ile zengin bir donanıma sahip. Ayrıca direksiyon destekli araç denge kontrol sistemi (VSC+), elektronik çekiş kontrol sistemi (TRC), sürücü, yolcu ön, yan hava yastıkları, ön ve arka yolcu perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı ve aktif ön koltuk başlıkları ile üst düzeyde güvenlik sunuyor. Yeni Avensisin 1.6 Elegant Extra versiyonunda ayrıca Toyota Touch, akıllı giriş-çalıştırma sistemi, arka görüş kamerası, Alcantara®-deri döşeme koltuklar, deri kol dayama, arka,arka yan cam güneşlik bulunuyor. Premium versiyonlarda ise, Touch&Go navigasyon sistemi, arka park sensörü, LED gündüz farları, bir-xenon farlar ve otomatik far yükseklik ayarı, sürüşe duyarlı ön farlar, elektrik ayarlı hafızalı direksiyon, elektrik ayarlı ısıtmalı ön koltuklar, deri döşeme donanım olarak öne çıkıyor. Yeni Avensisin Wagon versiyonu da panoramik cam tavan ile keyifli yolculukları garantiliyor.
Kısacası sınıfında bu fiyata alınabilecek en dolu araba.. Ben beğendim..
Avensise gelene kadar daha ne d sınıfı araçlar var ...
Arkadaşların aracın anahtarın da değişiklik var mı ! Sanki ben sustalı anahtar gördüm...
Anahtar değişmiş arkadaşlar evet. Kontak kısmını göremedim(zaten gerek de yok engine start butonu var) sadece plastik kaplaması vardı ve poşet olduğu için üzerinde çok inceleyemedim. Ama bir alt donanımda engine start butonu olmayıp manuel şekilde çalıştırılacağı için muhtemelen anahtar sustalıdır.Bugün test arabasının plakası çıktıysa arayacaklar bir test yapacağım.
izlenimlerinizi merakla bekliyoruz. fotoğrafta olsa hani kötü olmaz.
toyota türkiye sitesi avensis bölümü güncellenmiş nasip olursa salı günü gidip bakacağım elegant extra bayağı bir dolu