0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elegant ve ekstrasında gündüz farı var yazıyor, premiumda gündüz led farı var yazıyor, bu led olmayan gündüz farı nasıl birşey acaba?
avensis daha yeni kasası daha 2-3 yıl olmadı mı ne çabuk ta değişti???
Bugün aracımızı bakıma götürürken sordum geldimi diye yeni kasa geldi test aracı dediler.. Plakası çıkmadığı için servis bölümünde tutuyorlarmış. Bende hemen gittim , bindim ve çalıştırdım Araç elegant extra idi. İlk olarak resimlerde göründüğünden çok daha güzel duruyor ve özellikle farlar yandığında öndeki ledlerin etkisi hemen belli oluyor. Benim kafama en çok arka stoplar takılmıştı ancak şunu belirteyim arkası daha da hoşuma gitti. Asıl bomba iç kısımda ; açık renk deri döşeme ve dokunmatik ekran eski kasanın sıkıcılığını tamamen kaybetmiş ve eski konsoldaki metal bölümlerde ahşap tercih edilmiş bu da ayrı hoş , ayrıca geri görüş kamerası da eklemişler...Kısacası sınıfında bu fiyata alınabilecek en dolu araba.. Ben beğendim..
avensis hevesimi yeni çıkacak kasaya ertelememe sebep olduinşallah yine hayal kırıklığına uğramam
Bende öyle umuyorum ama bu tasarım çizgisiyle devam ederlerse hiç ümitli değilim
Dün yeğene araba bakmaya çıktık, doğal olarak ilk toyotaya gittikAkdemir batmış, Borovalı uzak olduğu için hiç sevmediğim Tokullara gittik,yeğen çok yol yaptığı için dizel de kararlı, o yüzden corolla ve aurisleri incelerken bende avensisi adamakıllı inceledim;Dış makyajı olumlu buldum, farlar falan şekil olmuş, stoplarda fena değil, durumu epey kurtarmışama içi hala çok boş ve yavan görünüyor; bir kere o göstergelerin mutlaka değişmesi gerekiyorkokpit bomboş yavw; daha düşük sınıf olan Citroen C4 ün kokpiti dopdolu, direksiyonu düğmelerden görülmüyorstart/stop (durunca motorunda durması) özelliği var, aksesuar desen "yok yok" Avensisin muadili olan C5 ten hiç söz etmiyorum bileFiyatına gelince ; burada bir arkadaşımızın söz ettiği 52 bin lik fiyat bir aldatmaca, eski (makyajsız) için geçerliymiş ve ondan yokbu yenisi ise sadece extra olarak var ve fiyatıda 62 bin gayme, bu fiyata alınacak orta sınıf araç sayısı hiç te az değilKokpitin eski, demode, köhne , sıkıcı , estetikten yoksun görüntüsünün dışında -1.6 larda 6 ileri 7 ileri vites olmasına karşın otomatik vites olmayışı-olan otomatik viteslerin de tam otomatik olmayışı-olan otomatik viteslerin büyük motorlarda olmasına rağmen 4 ileri olması-koltuk döşemelerinin görüntüsü..vs vs.. avensis hevesimi yeni çıkacak kasaya ertelememe sebep olduinşallah yine hayal kırıklığına uğramam
ballandırarak anlattığınız citroen c4'ün otomatik şanzımanının vites geçişleri arasında neredeyse 1 saniye gibi bir süre var. N konumundan D'ye alırken o kadar sert ki kırılacak zannetmiştim. oyuncaklarla dolu direksiyonu tuttuğunuzda cankurtaran yeleği tutmuş gibi hissediyorsunuz çünkü simit çok kalın. farlarınız açıkken güneşli havada göstergeleri okuyamıyorsunuz. ayrıca dizel full donanımı avensis ile aynı meblada. şimdi bu arabanın koltukları masaj yapsa ne olur yapmasa ne olur ?
Arkadaşlar bu gün makyajlı kasa avansisi gördüm daha güzel geldi arka lambalar cok farklı gündüz farları öyle bide fiyatı listede bin tl listede ucuz deri koltuk seçeneği vararaba güze ve daha diri duruyor bir otoparkta gördüm benim arabayı yanına çektim baya farklar var