0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şarapları burada da satılıyor, gerçi yerinde içmek daha farklı ama asıl mesele şarap değil, özellikle efesi görmek gitmeye değerkaldı ki şirince de çok değişik bir yapıya sahip, görülesi bir yer
Evet savaş gemisi ve denizaltı halka açık müze olarak sergileniyor ve geziliyor ama ziyaret her gün oluyor mu bilmiyorum.
Şirince eski Rum köyü idi değilmi Kemal bey?
Buca gölet iyi güzel abi yalnız pazar günleri azcık kalabalık oluyor mangal alanları var ve mabgalı kömürü yakmakla hiç uğraşmıyorsunuz kömürüde mangalıda ordan alıyorsunuz
gölette piknik masaları 15TL olmus bu arada , çim hala bedava
Eğer piknik ve mangal keyfi düşünülüyorsa İnciraltı engelliler doğal park ve piknik alanı uygun olacaktır. Araçlar için park sorunu yok fakat hafta sonu olacaksa erken gidilmesi gerekiyor. Yada ben hepimiz için erken gidip güzel bir masa kaparım. Şöyle ekmek arası mangal sucukta iyi gider yani....
şimdilik tanışma babından engelli parkında bir mangal muhabbeti takılalaımdaha sonra yazın sıcaklarda çeşme veya teos falan gibi birde deniz buluşması organize ederiz
Sen hazır gitmişken yeterli sucuk köfte vs alırsın, sonra masrafı paylaşırız
Yazın olursa zamanı denk düşürürsek ben bile gelirim hanım İzmir'li her yaz gidiyoruz,hoş bana aşırı sıcak geliyor yazın çok takılamıyorum.
Tam olarak kaç kişi olacağız toplandığımızda netleşir. Kaç masa falan ayarlamak gerekir. Alışverişi de toplandığımızda kişi sayısına göre yaparsak daha iyi olur. Özdilek'den gereken tüm malzemeleri temin edebiliriz. Bende mangal yok olan birisi getirebilirse iyi olur.
Mangalda odun köfteler benden