0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cuma akşam yola çıksak cumartesi sabah ordayız cumartesi ve pazar günü saat 3 gibi yola çıksak 9-10 gibi evdeyiz Varmı arttıran ))
Aynen her türlü ne varsa bizde var zate abi, yırtıcam üstümü başımı.
Ezicem seni buffalo. Peki sen Safirin stock olduğunu nerden biliyorsun Safiri Mehmet abiyle Nagiye sor.
İlerleyen zamanlarda o anılarında tatlı gelmeye başlayacak
gelirsin safirle gideriz pınarbaşı ülkü pistine ( ücretler benden ) ama üzülmek yok
Efes çok merak ettiğim yerlerden biri.
Aslında İstanbuldan 3 kişi katılmak isteyen varsa ben bir iki gün öncesinden İstanbul yapayım, sizleride toparlayıp tek benim arabayla İzmir, yalnız dönüşü otobüsle ayarlamalısınız.
Şöyle bir toparlayalım şimdiAnladığım kadarıyla İzmir dışından 3 arkadaşınız gelmek istiyor, imkanları elverişli olan izmirli arkadaşlar kendilerini bir gün misafir edebilirlerse arkadaşlarımızın karar vermesi daha kolay olur, Tekin bey benim misafirim olacak ; M.Ali ve Sercan ı misafir edebilecek arkadaşımızvarsa belitsin ; ayrıca Mesut ve Alper çalışıyor oldukları için belki katılabilecekler, en azında akşam üzeri bize iltihak edebilirler.Şayet eşiyle gelecekler varsa belirtmelerin de yarar var, tam sayımızı saptamak açısındantabi ki arkadaşlarıyla geleceklerde sayı belirtmeli; Buluşmayı daha cazip hale getirmek için bir kaç arabayla çevredeki turistik yerlerden birine gidebiliriz de, Sığacık mesela, veya Efes, veya çeşme şimdiden arabalarınızı cilalamaya başlayın çok baba fotolar çekicez
bende misafir kabul ederim , Mehmet Ali abiyle sercan bende kalabilirler sorun değil. Kemal abinin dediği gibi çevre civarlarada tur'a çıkarız. şirince, selçuk,efes, meryemana belki Ada sonra plaka
Önümüzdeki iki pazar az bulutlu 20C gözüküyor 15günlük tahminde. Önümüzdeki hafta içide bir yağış bekleniyor.
Abicim daha bu görünen kısmı ben arayıp zorla getirtirim birilerini, sen yeter ki gel.
En az 4 - 5 gün peş peşe güneşli olduğu bir zaman olmalı ki, güzel olmalı. Zaman için şimdilik takipteyiz, aceleye gerek yok. Haftaya olmazsa bir sonraki hafta olur. Mühim olan kuru-sıcak ve güzel vakit geçirmek. Şimdi kimler tam olarak katılacak, onlar kesinleşsin. Tamam, toplantı günü kesinleşsin, ben İstanbula gelirim, sen iki kişi daha ayarlayabilirsin.
Evet abicim, Kocaelinden de Mehmet Ali abi var neyse dediğin gibi, tarih netleştirip herkese uydurmak gerek. :yukarıparmak:
Tamam Sercan, Mehmet Ali bey'de bunu konfirme etsin ve bir kişi daha ayarladınmı benim programım ortaya çıkmış olur, zaten sözüm var seninle Bebek Oteli Cafe'sinde bir kahve içeceğiz
"Plaka" dediğin yunanistan atina daki plaka mıgerçi oraya gidemeyiz ama çeşmeden her gün vapurla günü birlik (veya bir gece kalmalı) yunan adaları vargidiş dönüş 40 Euro ve vize gerekmiyor (pasaport gerekli)olmuşken buluşmanın kralını yapmış oluruz vallaneden olmasın
Yunan adalarına gideceğinize Ankara'ya gelin biz ağırlayalım abi Bak o zaman kraldanda kral olur buluşma