0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin bey aslında Aydın ekibiyle de görüşüyorum malum hanım köyden aldık plaka hala 09.. Sözün kısası aslında aklımda Selçuk var ... Çok sıcak olmadan Efes te bir buluşma yapılabilinir.
Efes güzel olur, antik şehirde gezilir, değil mi? Haziran başına kadar havalar çok ısınmaz, bu sene yağış çok olduğundan Yaz fazla kurak geçmeyecektir.
Bende gelmek isterim plaka 45 ama İzmirliyimdir
Ne zman nasıl kararlaştıracağız tarihi?
Tarih kararlaştırılmadı henüz .. Pazar olduğu kesin sadece..
Tamam
Bende bilmiyorum nasıl ayarlarız bu işi. Abilerden biri el atsın bence ona uyalım.
Zaten ekip belli arkadaşlarda ekstra üye toplarmıyız diye sallanıyoruz..Gelme ihtimalim var diyenler... 1-Kerem Karip2-M.Can Yıldız3-Tolga Dinç4-Tekin Bozbey5-Zafer Kesenler6-Mesut ÇalışkanEn az 15-20 kişi olalım bence arkadaşlar ne dersiniz?
Kemal abi Bangkokda Hondasını satmakla uğraşıyor.
Kerem bey, siz üstlenin bu organizasyonu, dediğiniz gibi İzmir ve civarından bir çok üye var, sessiz kalıyorlar, yeni ve pahalı yakıtın performansını ölçmek adına ben katılabilirim, yeterki içilebilecek güzel kahve yapan bir yer olsun. Tabii hava durumunuda iyi takip etmek gerekiyor.
Kemal bey bir İzmirli olarak bu buluşmayı organize edebilirseniz çok güzel olur. Bende yeni İzmirli sayılırım ve daha bir çok yerini bilmiyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum. Bahsettiğiniz yer ve fotolar güzel
O kadar yolu geldikten sonra öyle bir kahve içirip göndermeyiz senien azından bir balık-rakı muhabbeti takılırız (rakılar benden)