0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inciraltı engelliler doğal parkına en son 15-20 gün önce gittik. Geçen yıla oranla daha iyi ve bakımlı yeni ve düzenli masalar yapılmış mangalı oradan temin edebilecekmiyiz bilmiyorum. Yine de tedbirli olmak gerek arkadaşlardan bir tanesi getirirse iyi olur.
Bende Mangal yok, katılacak arkadaşlardan olan varsa getirebilir, yoksa kağıt mangal alırız, sucuk ve köfte pişirmede üstüne yok
İzmir'de bugün hava çok güzel sanırım ilerleyen günlerde daha da güzel olacaktır. Nisan 22 veya 29 pazar günü gerçekleştirebiliriz tabi diğer katılımcılara uygun olursa benim için hiç problem yok hafta içi de olabilir çalışan biri değilim.
Burada 2 gündür aralıklı sağanak yağdıktan sonra bugün parçalı güneşli ama serin, dediğiniz gibi o tarihlerde biraz daha ısınması gerekir. Zafer bey, konuyu açan dahil, bugün bu konuya pek katılım yok! galiba sadece ikimiz mangal yapacağa benziyor, bari Sercan bey İstanbuldan katılsın, kağıt mangalı merak etmiş tatlı olarakta gofret var diye kandırabilirsek eminim katılacaktır.
sonunda tek kişilik dev kadro olayını rafa kaldırıcam , bende varım be yaa durum netleşsin 2-4 efsane daha getiririm
Bu arkadaş varsa ben gelmiyorum.
sergio beni delirtme manisayı geçirtmem sana
Neyle Buffaloylamı.
Tekin bey malum hafta içi insanlar çalışıyor iş yerlerinden girme imkanları da olmayabilir biz bir kaç kişi tam tarihini ve yerini kesinleştirelim buradan tekrar duyururuz. Gelmek isteyen buyursun gelsin 4-5 kişi de olsak tanışmış muhabbet etmiş oluruz.
sen buffaloyu daha tanımıyorsun tabi , senın safir gibi stock değil o , ACD tanır kendisini yakından
Ezicem seni buffalo. Peki sen Safirin stock olduğunu nerden biliyorsun Safiri Mehmet abiyle Nagiye sor.
15 ay içindeydim onların daha da kimse sokamaz beni oraya
Cuma akşam yola çıksak cumartesi sabah ordayız cumartesi ve pazar günü saat 3 gibi yola çıksak 9-10 gibi evdeyiz Varmı arttıran ))