0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbrahim bey, Engelliler parkından sonra şehir içinde 15 kişi ve araçlar en ekonomik ve kısa mesafeli neler yapabilir?
Hande abla, Hazım abi, Türkay, Oğuzhan ve ismini yazmadığım diğer sevgili AnGara Team üyeleri heeeeeyy kime söylüyorum?!
İstanbul ekibi Şirinceye sabah saat kaçta varabilir? ona göre buluşursak orada kahvaltı yapıp, Efes ve/veya Meryem ana ve/veya yakın neresi varsa gibi yukarı doğru İzmir yapılabilir. Yani Tunç bey'in programı uygulanabilir. Mangalla uğraşma zorluğu kalkmış olur.
Bu arada arkadaşlar Resim çekmek benden bool bool fotolarımız olacak Gülsümünde desteğiyle.
En karizmatik fotonu koyarsın yine..
İbrahim bey, İstanbul ekibi sabah saatlerinde İzmir'e varacakmış, zannedersem geceden çıkacaklar (değişiklik olmaz ise). O zaman yorgunluklarını iyi bir kahvaltı ile Şirince'de dağıtarak başlamak gerekecek. Efes, Meryem AnaYakın ve yol üstü başka yer varsa.. Ve yukarı doğru İzmir, Dediğiniz gibi Şahin tepesi manzara,Topçu'da akşam yemeği,Ve dibek kahvesinden sonra ayrılık..Sizce nasıl bir program, düzenleyebilir, ilave veya eksiltme yapabilirsiniz
Hatta C.tesi günü bile gelebiliriz.
bir kaç fotografla can çektireyim o halde
Program muhteşem ben varım...Şahin tepesi olayı biraz muamma sadece
Çekincelerini anlıyorum ama ...
İZMİRDE YAŞANMIŞ İLGİNÇ OLAYLARDAN ÖRNEKLER Cuma akşamı gecenin bir yarısı Alsancak'ta taksi arıyordum. Fakatetrafta bir tane bile yoktu. Arabasını park etmiş yemek yiyen birtaksi şoförü gördüm. Adama yaklaşıp,"Abi müsait misin?" dedim. O da,"Ehliyetin var mi?" diye sordu.Karşıyaka'ya kadar taksiyi ben kullandım, o paşa paşa yemeğini yedi.Bunu hangi ülkede yaşayabilirsin.------------------------------------------------------------------------------Bir arkadaş anlattı. Geçenlerde Alsancak'ta yürürken sıkışıncaMcDonalds'in tuvaletine girmiş. Tuvaletten sonra elini kolunu sallayasallaya restorandan çıkarken elemanlardan biri arkasından seslenmiş:"Bir gün yemeğe de bekleriz..."-------------------------------------------------------------------------------İzmirliler bilir, toplu taşımada Kentkart uygulaması vardır. Kartapara yüklersiniz,otobüslerde manyetik okuyucuya tutarsınız ve okuyucuokuduğuna dair sinyal sesi Kentkart uygulamasının ilk yılları idi. Yaşlıama çok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobüse bindi. Nedensekartı şoförün suratına doğru tuttu (Herhalde paso gibi gösterilecekzannetti). Şoför iki-üç saniyelik şaşkınlık periyodunu atlattıktansonra, "Biiiiip!" dedi.Teyze bir şey olmamış gibi geçip şoförün arkasına oturdu. Otobüstekiherkes kahkahalarla gülerken bense şoförün zekasına hayran olmuştumBöylesine aşırı güzelliklerle dolu bir şehri ve insanlarını sevmemekmümkün mü? İzmir'lim olsun olmasın gülücükleriniz eksik olmasın ..Gülücükler eksik olmasın suratınızda..Şirinceeeeeeeeeeee
Bayıldım bu hikayelere yav...
Çini, çömlek konusunda çok zayıfımdır söylemesi ortaya iyi şeyler çıkartamam.