0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında o kadar yapacak şey varki...Gönül isterki Seferihisar da kahvaltı yapıp karaburun Gülbahçe tarafında taze balık yedikten sonra Alaçatı da Yunanistana karşı akşam yemeği ... Bu liste uzar gider gece de Kuşadası tarafında biter ama Umarım hava güzel olur da buluşmada sıkıntı olmaz.Ben iletimi yazarken 13 ileti gelmiş .. bune hız ya
YKM arkasındaki katlı otoprka park edin....oradan sallana sallana kemeraltına girersiniz gerisi zaten gelir...ufaktan alışveriş bile yapılabilir...
Bİr de İstanbul ekibinin dönüşü var Dostlar ertesi günde iş var, bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.
Sercan sizin yolculuk kaçta başlıyor.?
Ben bir İzmir'li olarak yapılacak buluşmaya katkı sağlamak amacıyla naçizane gezilebilecek yerleri sıraladım...Fakat İstanbul'a aynı gün geri dönülecek ise, programınızı çok fazla sıkıştırmayın derim... Efes konusuna gelince orası başlı başına gezilmesi gereken bir yer diye düşünüyorum... İzmir'den Efes'e gidildiği taktirde hem yorgunluk, hem de zaman sarfiyatınız çok olacaktır...
Executive de olacak değlmi abi?
bir tane pankart yaptırmayı düşünüyorum, forum buluşması diye sallaya sallaya konvoyu çekip geleceğim Ankara istikametinden
Aslında Ankara ekibide katılsa çok daha hoş olur gerçekten heeey Ankara ekibi duyun sesimizi.(Zor bir ihtimal)
Ankaradan aktif tanıdık sima varmı ? aklıma gelmedi birden
o zaman bence madem 600km yol geliceksiniz , sabah şirincede kahvaltımız başlar, çok güzel bir yer biliyorum serpme kahvaltı, 6-7 çeşit bal reçel falan var. şirinceyi gezip bitirdikten sonra da sıra sıra selçuk , efes , daha yukarıya meryemana sonra da adada bir aksam yemeği , vakitlice geri dönulurse kordon yada k.yaka'da birer kahve sonrasında dönuş ....?
İbrahim bey, Engelliler parkından sonra şehir içinde 15 kişi ve araçlar en ekonomik ve kısa mesafeli neler yapabilir?
Engelliler parkının ilersindeki Özdileğin önünde Crown Plaza var, orada kafeterya var mı?
Hazım abi var aklıma gelen.Kalbimden vurdun beni Tunçcum, Kahvaltıyı muhakkak yapalım bu ziyafet kaçmaz, çok birşe yiyeceğimden değilde işte maksat birlikte kahvaltı yapmak.
Kahvaltı ve doğa felam ilaç olur sabah sabah..Ayrıca bakıyorum da yemek lafını duyunca coştun..Bencede kalvaltı olmalı boyozlu dometeslı yumurtalı simit peynir çay yeşil zeytin falan........... Bu programı da mı düşünsek acaba?
Bencede kalvaltı olmalı boyozlu dometeslı yumurtalı simit peynir çay yeşil zeytin falan........... Bu programı da mı düşünsek acaba?