0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmir buluşmaları genellikle kazaya kurban gidiyor;bu seferde galiba hava muhalefeti kurbanı olacağız
iptali yada ertelenmesi yerine havanın bozuk olması durumunda kapalı bir mekan belirleriz. hatta bunu şimdiden yapabiliriz.
Pilavdan dönenin hergün kaynanası oturmaya gelsin ve hatta gece 1 de gitsin.Haaa daha bitmedi birde laf sokup gitsin:))))) Azcık daha gaz verirseniz temellli kalsın diyecem ama yok be o kadarda değil.Kayınpeder özler...Yoksa teşekkür mü eder.ufffff ne içtim ben ?
Kerem abi, Artık güzel bir program yapmak sizlere kalıyor. Mehmet Ali abi, ben arkada yatar uyurum bile Abimsin. Gülsüm sende artık Potansiyel İstlisin hemide Bebeklisinden.
Kızlarağası Han - Kemeraltı kahve içilmeden İzmir'den gidilmez...Oraya kadar gitmişken de, hemen yakınındaki Balık halinde sıcak sıcak midye dolmayı benim için yiyiniz... ....(Programınız için ufacık bir tavsiye)
Birde bu kadar arabayla oraya nasıl gideceğiz? park var mı?
YKM arkasındaki katlı otoprka park edin....oradan sallana sallana kemeraltına girersiniz gerisi zaten gelir...ufaktan alışveriş bile yapılabilir...
Bir fikir daha Sasalı İzmir doğal park ve yaşam alanı da gezilebilir.
aslında abi oralarda da sanki pknik alanları var düşünülebilir .
Güzel Teklif Asansör unutulmasın...Bornova Küçükpark soluklanmak için ideal...Buca Şahin tepesi İzmir Panaromasını akşam güneş batarken almak için süper olur...Akşam yemeğini Topçu da yiyip Kordonda ve Kıbrıs şehitlerinde ufak bir yürüyüş ile akşam çayını birleştirebilirsiniz....
Kerem abi, Artık güzel bir program yapmak sizlere kalıyor.