0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyide ona göre program yaptık 29 u için anlaştık şimdi nerden çıktı anlamadım ben.
Anladıysam arap olayım hehehhehehe
Gebze-Çayırova'dan bildiriyorum.. Karanlık yağmurlu kişiye göre değişen bir soğuk özetle iç karartan bir hava var dışarıda.
29 Nisan bence de uygun ve buna göre plan yapılıyor. Ama eğer hava kötü olursa 6 Mayısa erteleyebiliriz. Herkes bir fikir katıyor fakat Kemal beyin dediği gibi bu kadar yeri bir günde gezmemize imkan yok. En güzeli kahvaltı olayını karıştırmayıp saat 11 gibi buluşunca bir gezi planı yapıp onu izlemektir. Engelliler parkında mangal olayı da olabilir veya gezi esnasında güzel bir yerde mola verip öğlen yemekleri alınabilir.
Burada güneş yok ama hava sakin, fırtına geçti, Yaz sezonunda dahi böyle fırtınalar yaşanabilecek miş.29 Nisan güneşli görünüyor ve umarım öyle de kalır.
Boyoz fest candır yahu
Şirince evleri ve o doğayı görmek bence çok keyifli olur Dostlar.
Nagihan hanım sizin için yerim ben zaten kaç gündür aklımda gidicem bir terslik olmassa..Sercan evlerle çarşının arası baya uzak yürüyüş için hazırmısın.Benim gibi uzaktan foto çekmek daha kolay ama mutlak a kilisenin oraya çıkarız ortamı güzel...
Ben gelsem paso şarap tadardım, yine dönüşte beni ordan alırdınız dönerdik........
Zafer bey ve Kemal bey kafa kafaya verip güzel bir organizasyon yapsa iyi olacak,İstanbuldan gelecekler en azından 1 gün öncesinden gelecekler, yani Pazar günü için geç saat zorunluluğumuz yok,Aynı günü doğal kahvaltı ve mangalın yanında görülmesi gereken 1 veya 2 yerde olmalı diye düşünüyorum,Bunların yapılabilmesi içinde en geç saat 9.00 da buluşulmalı ki muhabbetler de yapılabilsin.
Abi küçüçük bardakla veriyorlar yetmiyor.. 2. sini nasıl istiyorsun ? Ben bundan birşey anlamadım bir daha alabilirmiyim mi? diyorsun..
Çeşit bol ya yüzsüzlük yapıyorum o bakımdan dozajı korumuş oluyoruz bu sayede .... Kadınların alışveriş taktiğini uyguluyorum...Bunu tadalım, bunuda ,bunuda ,buda ,hadi bunu ,bu kalmış ,hadi bunuda....puhahahaha
şimdi biz ne yapıyoruz
Aynen.. Ayrıca önceki günden gidilme muhabbetleri dönüyordu, nedir bunun içeriği?