0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmir'e gidip kapalı yerde oturmak da soru işareti şimdi
şeker değilim erimem diyorsan nagihan , izmir yağmurunda ıslanmakta ayrı keyifli zaten. yanınızda yedek getirin
Listenizi açıklayın artık Mehmet AliSercanNagihanGülsüm2. araç?
iptali yada ertelenmesi yerine havanın bozuk olması durumunda kapalı bir mekan belirleriz. hatta bunu şimdiden yapabiliriz.
aynen gitmişken gezmek lazım.. karşıyakada yapmak lazım. hatta vapurla geçmek lazım özlemişim yahu
Abicim 2. araç benim arkadaşlarım forumdan değiller muhtemelen kandırma aşamasındayım. Bu arada 29 Nisandan sonrası benim için olmayabilir. Mayıs ayında yoğun bir döneme gireceğim de.yahu ne olacak ıslansak Merso bizi ısıtır.
Arkadaşlar hava güzel olacaktır üzülmeyin Daha 10 gün var. İzmir'de bugün fırtınadan sonra çok güzel bir yağmur var ısı 16 derece. Nihai karar 29 Nisan saat 11:00 İncir altı engelliler doğal park alanı...
Ben o gün arabayı yıkatmazsam yağmur yağmaz:)
Alışığız biz kirli araçlara sıkıntı yok
benimkinden daha kirli olamaz hiçkimsenin ki
Aaa rica ederim o benimkinin kirliliği İstanbul-Gebze-İzmit1.Nagihan2.Gülsüm3.Sercan4.Mali
Tolga bey size katılıyorum , Temmuz Ağustos aylarında kuraklık çeken yörelere gidip oralarda arabamı yıkarım.
teessüf ederim Bursa'yı eklememişsin
Arkadaşım İstanbul'dan çıkmıyorsun ki ben seni benimsedim artık
Geçen gün yıkattım arabayı çamur yağdı sonra sinir oldum.Bu gün de yağan yağmurla tekrar yıkandı.. Bir nevi eşitledik, ödeştik Tekin bey ozaman yağmur duası yerine size benzin parası verelım ..Çiftçiye yazın baya bir lazım olur yağmur..