0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler 29 da görüşmek üzere
2 avensis le mi geliyorsunuz
İnşallah Temmuz başı da bir buluşma düzenleriz İbrahim kardeş
isterseniz mangal muhabbetini manisa yolundaki çiçekli köy de de yapabilirizdoğası muhteşem ve orada mangal ve gerekli yiyecekleri ucuza temin edebiliyoruzbu arada nisan sürekli yağmurlu galiba, özellikle meteorolijiyi aradım, sıkı yağmur baklaniyormuş, dün ortalık yıkıldı yağmurdanizmirin yağmuru yağdımı tam yağıyor mübarek; uzaktan gelecek arkadaşlar da olduğu için hava durumunu sağlama almamız lazım, bence mayısa sarkıtalım da hevesimiz kursağımızda kalmasın derim
Abi bizim buluşma Temmuza sarkmazsa iyi valla..Abi orası bana 3 km falan ..Ulucaktan kestirmesi var bilirsin .. Hafta sonları çok kalabalık oluyor orası. Daha ferah bir yer olsa daha iyi olur..Yağış olayı malum söyleyecek laf yok kafamı çıkarmadım pazar pazar evdeydim ..
Kapalı mekan bulmanızı tavsiye ederim biraz önce biraderin arkadaşıyla konuştuk o da havaalanında kule de çalışıyor aynı şeyi söyledi....
Arkadaşlar bugün bir ara üzerinde anlaştıgınız tarih olarak başlığı değiştirdim.Gördüğüm kadarı ile konu yaklaşık olarak belli olmuş durumda ancak nihayi aşamda program açık şekilde belirtilirse zaman daha verimli kullanılmış olur.Tekin bey sanırım istanbul geziniz iptal oldu ?
İbrahim abi aklın İzmir buluşmasında buyur gel abi..
Ah Kerem'cim 16 yaşımdan beri benim aklım hep İzmir'de... Bazen ufaktan parlattığım geceleri hep aşağıdaki şarkıyla bitiririm.... Fırsatınız olurda o gün bu şarkı bir şekilde denk gelirse beni anınız....
Yolda abini gecersen bozusuruz haberın olsun..
umarım iş çıkmaz bende gelebilirim